FELICITARI DE SF NICOLAE: Cele mai frumoase mesaje de Mos Nicolae

FELICITARI DE SF NICOLAE. De Moş Nicolae nu trebuie să uită că pe lângă ghetuţele pline trebuie să le urăm frumos celor care poartă numele Sfantului Nicolae.

05 dec. 2014, 20:39

FELICITARI DE SF NICOLAE. Sâmbătă, 6 decembrie, creştinii ortodocşi şi catolici îl celebrează pe Sfantul Nicolae, iar RomaniaTV.net vă prezintă cele mai frumoase felicitari, mesaje şi SMS-uri pentru a le trimite apropiaţilor voştri.

FELICITARI DE SF NICOLAE. „Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi laş un dar simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind şi atunci ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz”.

– „Pentru soţul meu iubit
Şi Nicolae numit
Azi în zi de sărbătoare
Eu îi fac caldă urare”.

Citeşte şi Mesaje haioase de MOŞ NICOLAE. Surprinde-ţi prietenii de SFANTUL NICOLAE

– Cu ocazia Sfantului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi!

– Sper ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Citeşte şi MESAJE SF. NICOLAE: FELICITARI, URARI, SMS-URI de Sfantul Nicolae


– De Sfantul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulete pline de cadouri si cu lipici la fericire.

Citeşte şi Sfantul Nicolae: Unde găseşti cele mai potrivite cadouri de Sf. Nicolae

– Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sf. Nicolae!