Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au împlinit un an de relaţie. Mesaje emoţionante pe Facebook

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu de un an. Relaţia lor merge bine şi se pare că diva de la Monaco ştie bine cum să-l ţină lângă ea. 

22 oct. 2015, 20:29

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au împlinit joi un an de când formează un cuplu. Austriacul i-a dăruit un buchet de trandafiri şi i-a lăsat pe Facebook un mesaj frumos de dragoste.

Un an cu prinţesa mea! Îţi mulţumesc, iubito, pentru că mă inspiri şi pentru momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună! Te iubesc„, a scris Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat mai prejos şi a postat şi ea imediat pe Facebook un mesaj de dragoste.

„A fost un an bun. Hai să mai scriem şi alte capitole. Îmi iubesc eroul. Dacă cei care se iubesc ca noi se bucură, e semn că şi pentru ei e sărbătoare. Dacă unii dintre voi încă n-au iubirea la care visează, le-o dorim din tot sufletul, căci asta e frumuseţea vieţii în doi”, a scris vedeta.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de 3 ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică jr. şi Elan Schwartzenberg. Cu ultimul soţ ea are un băiat pe nume Ayan. Iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner, nu a mai fost căsătorit până acum, însă este cunoscut pentru afinitatea sa pentru femeile frumoase.