Felix Tătaru dezvăluie adevărul din dosarul „Gala Bute”

Felix Tătaru, şeful GMP, a explicat pe Facebook care sunt motivele pentru care a fost audiat în dosarul "Gala Bute".

02 mart. 2017, 06:39
Felix Tătaru dezvăluie adevărul din dosarul „Gala Bute”

„Singura mea legatura cu Gala Bute este ca am fost la eveniment impreuna cu fiul meu.

Acum doi ani am fost chemat sa dau explicatii despre o suma de bani pe care as fi primit-o ‘in punga’. Dupa ce am dovedit prin acte ca nu i-am primit asa ci prin banca, subiectul s-a schimbat: astazi am explicat diferenta dintre bugetul planificat si bugetul executat si anexele aferente la contract.

In acelasi an cu Gala Bute, 2011, noi am avut contract cu PDL pentru campania de comunicare a proiectului Legea Capitalei, un proiect care isi propunea sa reorganizeze capitala (fara primari de sector alesi). Realizand sansele mici de izbanda ale proiectului chiar in timpul campaniei, aceasta a fost oprita la jumatate de catre Elena Udrea.
In contextul esecului ne-a devenit dificil sa ne recuperam integral banii pentru munca prestata pana atunci si pentru serviciile furnizorilor contractati, desi bugetul executat a fost mai mic decat cel planificat pentru ca proiectul s-a oprit la jumatate.

Citeşte şi: Instanţa se va pronunţa pe 13 martie în dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt convinsă că voi fi achitată. Am un sentiment bun

Am primit intr-un final suma restanta (celebra suma de 50.000 de euro), prin banca, datorita presiunii furnizorilor, importante companii de media precum Euromedia, News Outdoor, Mediafax, Agerpres etc, dar cu o intarziere de sase luni. Din cauza acelui conflict nu am mai lucrat niciodata cu doamna Udrea.

Asta este pe scurt, adevarul.

Restul sunt fake news, speculatii si atacuri in media conduse de interese ce nu au de-a face cu relatarea adevarului”, spune Felix Tătaru pe Facebook.