Femei agresate în staţii şi autobuze. Agresorul a fost prins de poliţişti VIDEO

Un bărbat periculos a fost prins de poliţiştii din Braşov. Mai multe femei s-au plâns că au fost agresate în autobuze sau staţii. Acum, agenţii au reuşit să îl prindă şi l-au dus direct la psihiatrie. Culmea, el a mai fost prins o dată, pentru alte infracţiuni, însă, a reuşit să scape.

08 mart. 2016, 10:40
Femei agresate în staţii şi autobuze. Agresorul a fost prins de poliţişti VIDEO

Bărbatul a agresat în ultima perioadă mai multe femei în staţiile de autobuz şi în autobuzele din Braşov. Acesta a fost prins într-un final de poliţişti.

Are 39 de ani şi are probleme psihice. Acesta a fost dus la Spitalul de Psihiatrie, unde a fost internat. Poliţiştii aşteaptă acum rezultatele analizelor pentru a stabili dacă a avut sau nu discernământ asupra faptelor sale.

În funcţie de acestea se va stabili dacă bărbatul va fi sau nu reţinut sau dacă va rămâne în continuare internat la Spitalul de Psihiatrie.

Bărbatul a mai fost prins odată săptămâna trecută, când, poliţiştii au efectuat o razie în Gara din Braşov. Acţiunea a fost una de amploare şi a vizat persoanele fără adăpost. La scurt timp, însă, bărbatul a fost eliberat.

Citeşte şi Un şofer din Cluj, prins băut la volan VIDEO