Femei arse de vii în casă, un bărbat a încercat să le salveze

Tragedie în Sălaj! Două femei au ars de vii, după ce casa în care locuiau s-a aprins ca o torţă. Pompierii au intervenit de urgenţă pentru stingerea incendiului.

26 apr. 2018, 10:06
Femei arse de vii în casă, un bărbat a încercat să le salveze

Două femei au fost găsite carbonizate în urma unui incendiu care s-a declanşat, joi dimineaţa, la un imobil din localitatea sălăjeană Marca, un bărbat care a încercat să intervină pentru salvarea victimelor suferind arsuri la nivelul feţei.

„Am fost anunţaţi despre incendiu în această dimineaţă, în jurul orei 8,00, la o casă din localitatea Marca. La faţa locului au intervenit două autospeciale, două echipaje SMURD, o ambulanţă şi pompierii voluntari din localitatea Marca. La declanşarea incendiului, două persoane au fost surprinse în locuinţă, respectiv două femei, în vârstă de 72 şi 45 de ani. Victimele au fost scoase carbonizate. La această oră, incendiul a fost localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia”, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, Lucian Jacodi.

Potrivit acestuia, un bărbat a încercat să pătrundă în imobil, însă nu a putut scoate victimele din imobil, suferind arsuri la nivelul feţei.

Jacodi a precizat că pompierii vor cerceta cauza şi circumstanţele declanşării incendiului după lichidarea acestuia.