Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia riscă să ajungă la închisoare. Ancheta a fost finalizată

Ancheta în cazul femeii care a lovit-o într-un magazin pe Cristina Joia a fost finalizată. Agresoare designerului emisiunii "Visuri la cheie" ar putea ajunge la închisoare.

09 dec. 2020, 14:50
Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia riscă să ajungă la închisoare. Ancheta a fost finalizată

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia riscă să ajungă la închisoare. Ancheta a fost finalizata, iar procurorii au întocmit rechizitoriul.

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia riscă până la cinci ani de închisoare

Dosarul urmează să ajungă pe masa magistraților de la Judecătoria Sectorului 4, iar judecătorii trebuie să analizeze dacă femeia care a atacat-o pe Cristina Joia, acum mai bine de o lună, se face vinovată de comiterea faptei penale.

Dacă se va confirma acestu lucru, aceasta  riscă până la cinci ani de închisoare, potrivit spectacola.ro. 

În prezent, agreoarea Critinei Joia se află în arest la domiciliu.

Reamintim că la începutul lunii noiembrie, Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, a fost agresată într-un magazin aflat pe Calea Şerban Vodă din Capitală.

Totul a început după ce Cristina i-a reproşat unei femei că a blocat cu maşina o trecere de pietoni şi, totodată, parcarea magazinului. De la un simplu reproş până la o lovitură care a desfigurat-o, la propriu, pe realizatoare a fost un singur pas.

Femeia violentă a lovit-o pe Cristina în faţă cu un obiect tare, zdrobindu-i nasul şi lăsând-o plină de sânge şi cu o rană de câţiva centimetri.

Realizatoarea tv a fost transportată aproape leşinată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, acolo unde a fost băgată de urgenţă în operaţie.

Cristina Joia: M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică

„M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja.

M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine.

Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față.

Am o tăietură, deci de aici așa, dar este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, a povestit Cristina Joia.