Femeia care a mâncat mere de la Cernobîl ŞOCHEAZĂ. A făcut experimente în zona centralei fără protecţie VIDEO

O tânără cunoscută pe internet drept "Bionerd23" a publicat numersoase clipuri bizare, filmate în condiţii riscante într-una dintre cele mai periculoase şi radioactive locuri de pe Pământ, zona de excludere de la Cernobîl.

27 apr. 2015, 10:16
Femeia care a mâncat mere de la Cernobîl ŞOCHEAZĂ. A făcut experimente în zona centralei fără protecţie VIDEO

Din imaginile postate pe Youtube, nimic nu este prea radioactiv sau riscant pentru ea. Astfel, tânăra se filmează mâncând mere radioactive din pomii de lângă Cernobîl, în timp ce este fugărită de o vulpe turbată sau culegând fragmente din combustibilul reactorului centralei nucleare cu mâinile goale, fără echipament de protecţie, potrivit Atlas Obscura.

 

Citeşte şi Au trecut 29 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobîl. Dezastrul surprins în imagini TULBURĂTOARE

Mai mult, ea îşi toarnă mercur lichid pe mâini, explicând că aceste gesturi nu sunt periculos în doze limitate. Bionerd23 a început să îşi posteze pe internet filmările în primăvara lui 2012. Până acum, a împărtăşit cu internauţii 60 de video-uri care documentează primbările sale în jurul centralei nucleare sau experimente pe care le face chiar pe ea.

 

Citeşte şi Femeia care nu se teme de radioactivitate: Mănâncă mere de la Cernobîl VIDEO

Nimeni nu ar trebui să admire omul de ştiinţă, o persoană ar trebui să admire munca lui sau a ei. Persoana în sine nu este importantă. Nimic în viaţă nu trebuie temut, ci doar înţeles. Dacă ai fi fost acolo şi ai fi experimentat zona aşa cum este ea cu adevărat, o capsulă a timpului, ai înţelege„, a explicat tânăra, încercând astefel să motiveze de ce preferă să rămână anonimă.