Femeia care a prevestit atentatele din Paris şi incendiul din Colectiv a prevăzut o nouă CATASTROFĂ

Maria Ghiorghiu este o femeie simpla din Iasi care lucreaza ca secretara. Aceasta are un blog pe care face tot felul de marturisiri care, sustine ea, le vede cu ajutorul lui Dumnezeu. Maria se considera o persoana extrem de credincioasa si sustine ca a prevazut din timp catastrofele din ultima perioada: Colectiv si Paris.

19 nov. 2015, 19:26
Femeia care a prevestit atentatele din Paris şi incendiul din Colectiv a prevăzut o nouă CATASTROFĂ

Acum, femeia a postat un mesaj infiorator: se abate asupra omenirii o noua tragedie.

Citeşte şi Cutremur devastator pe o insulă din Grecia. O plajă superbă a dispărut sub ochii turiştilor VIDEO

În această noapte, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, văd dragilor, de parcă aş mai fi avut un ochi la ceafă, văd spre Sud o camera si o fereastra. Brusc, văd cum perdelele si draperia de la fereastra incep a se misca de parca le-ar fi batut vântul. La fel si fereastra se clatina din tocul ei. Începuse un Cutremur mai intens, Cutremur ce a pornit din prima, cu o intensitate mai mare.

Dragii mei, din nefericire vom auzi din nou, de un Cutremur mai intens ,care se va produce pe undeva. Nu stiu unde si cand anume va avea loc acest Cutremur , dar stiu că ,ROMÂNIA este ocolita si ocrotita de Cutremure devastatoare. Doamne Ajuta ca sa fim ocrotiti de tot necazul si suferinţa !„, a scris Maria pe blogul ei.

Citeşte şi „Ştiu unde se află Elodia, iar fata găsită moartă în Retezat a fost ucisă”. Vezi cine face aceste afirmaţii