Femeia care a umilit o bătrână în Italia şi-a înjosit şi fiica. Cum a vrut să vadă dacă mai este VIRGINĂ

Vasilica Alina Barjovanu reuşeşte să şocheze din nou opinia publică, după ce în luna aprilie a scandalizat atât România, cât şi Italia, umilind o bătrână italiancă de care să aibă grijă. Femeia şi-a dus fiica minoră la medicul legist, pentru un control ginecologic, iar mai apoi a postat pe Facebook rezultatele analizelor medicale.

19 iun. 2015, 12:22
Femeia care a umilit o bătrână în Italia şi-a înjosit şi fiica. Cum a vrut să vadă dacă mai este VIRGINĂ

Femeia, de loc din Lupeni, a vrut să închidă gura clevetitorilor din câte se pare, dar nu s-a gândit în ce postură o va pune pe fiica sa în vârstă de numai 15 ani, scrie zhd.ro. S-a dus cu ea la Serviciul Judeţean de Medicină legală pentru a constata dacă adolescenta mai este sau nu …. virgină! Rezultatul a mulţumit-o pe deplin, aşa că a postat certificatul medical pe pagina sa de Facebook în care, deloc suprinzător, se autointitulează „vedetă”, că doar a apărut peste tot la televizor cu povestea sa scandaloasă.

Citeşte şi O româncă revoltă Italia: Umileşte şi batjocoreşte o bătrână de care trebuie să aibă grijă VIDEO

Vasilica Alina Barjovanu şi-a câştigat o tristă celebritate la finele lunii aprilie după ce a filmat şi a postat pe Facebook un filmuleţ în care înjură, atât în română şi în italiană, şi o umileşte pe bătrâna de care trebuia să aibă grijă şi care putea să-i fie mamă. A obligat-o să meargă, deşi are probleme locomotorii, şi chiar părea să o distreze ceea ce face, deşi era vizibil că bătrânei îi provoacă mari chinuri. Românca ar fi nemulţumită de faptul că bătrâna s-ar fi plâns copiilor ei că nu este scoasă la plimbare, iar îngrijitoarea a găsit o cale să se răzbune pe femeia pentru care era plătită să aibă grijă. M-a enervat asta, mă! Îi ….o trântă dacă nu o ia dracu! Ori traieste, ori moare!…Aha!

Citeşte şi Noi dezvăluiri în cazul îngrijitoarei românce din Italia, care a batjocorit o bătrână VIDEO

Sunt Satana, nu sunt buna, cand sunt buna nu esti multumita! Le spui tu italieni ca nu sunt buna! Eee, asa le spui, cum? Le spui fetelor tale ca nu te fac sa mergi! Nu e adevarat! Eeee, cum drace?? Cand eu te-am auzit cand le ziceai asa!”, sunt câteva dintre insultele pe care romanca i le adreseaza batranei. Postarea acelui film a stârnit un val de indignare, atât în România, cât şi în Italia, iar o altă româncă din Italia a declarat chiar că a trimis înregistrarea carabinierilor, pentru a face dreptate bătrânei umilite. Lupeneanca crede însă că are dreptate şi susţine că s-a răzbunat pentru că nu ar fi fost plătită conform înţelegerii prestabilite. Susţine că i s-ar fi promis contract de muncă, însă totul a fost până la urmă un fals. În plus, aceasta a precizat că nu a vrut decât să arate lumii şi, mai ales, autorităţilor, realitatea, în condiţiile în care bătrâna ar fi încasat pensie de invaliditate dar în realitate putea să se deplaseze.

Vasilica Alina Barjovanu a fost plecată mai bine de doi ani în Italia, ultima dată în localitatea Serrastretta, Calabria. Are doi copii, rămaşi în grija tatălui după ce Vasilica a divorţat de soţul ei.