Femeia care atrage bărbaţii ca un magnet. Care este secretul ei?

De ce bărbații aleg unele femei, iar faţă de altele rămân indiferenți? Care este secretul acestor femei: aspectul, caracterul, particularitățile de comportament?

23 mart. 2018, 08:38
Femeia care atrage bărbaţii ca un magnet. Care este secretul ei?

Secretul succesului femeii-irezistibile sunt cunoștințele ei despre psihologie și capacitatea de a-și construi comportamentul în conformitate cu așteptările bărbaților. Când ne place o persoană, ne străduim în mod conștient să facem totul pentru a arăta bine în ochii ei. Cu alte cuvinte, încercăm să corespundem gusturilor și viziunilor ei: ne îmbrăcăm aşa cum îi place, discutăm subiecte care îi sunt interesante etc. De regulă, bărbații simt acest lucru şi aleg o tactică de comportament în care ei înșiși își oferă rolul premiului, iar femeii îi lasă “plăcerea” de a-l cuceri.

Femeia-irezistibilă nu va alerga niciodată după un bărbat. Ea este inteligentă și suficient de abilă pentru a aștepta ca bărbatul să alerge după ea. Numai după acest scenariu relația are viitor, iar femeia toate șansele să-l cucerească complet pe cuceritor.

Regulile de conduită ale femeii irezistibile: este îngrijită, are haine, maniere și obiceiuri impecabile, este pe placul mai multor bărbați, este inaccesibilă şi în același timp promițătoare, alege bărbații cu înțelepciune. Inspiră-te de la femeia-irezistibilă. Creează concurență în jurul persoanei tale, astfel încât bărbatul să vrea să lupte pentru tine, nu să devină imediat proprietarul exclusiv al premiului. Conștient demonstrează-i alesului tău că mai mulți bărbați sunt interesați de tine, îţi fac complimente și îţi oferă flori. Dacă nu-i poţi arăta clar acest lucru, atunci sugerează-i în discuții.

Nu fi de acord cu prima întâlnire – lasă-i speranța că data viitoare neapărat va fi, iar pentru aceasta merită să aștepte puțin. Şi, desigur nu poate fi vorba de jocuri intime chiar de la prima întâlnire. Accentuează faptul că eşti aşa cum eşti și trebuie să te accepte cu toate neajunsurile. Comportă-te cu demnitate și arată-i cât eşti de încrezătoare.

Fără mustrări de conștiință îndepărtează-i pe cei plângăcioși, proști, slabi sau care pur şi simplu nu te vor putea aprecia la adevărata valoare. Acești bărbați sunt pentru alte tipuri de femei. Ţie ţi se potrivesc doar cei demni. Şi nu te gândi că aceştia nu există în natură. Cu gândirea potrivită te vei convinge foarte repede că acești bărbați există şi sunt foarte aproape de tine.