Femeia care i-a luat mințile lui Alex Bodi. Bomba sexy a fost iubita unui celebru designer internațional

Alex Bodi a pus ochii pe o nouă bombă sexy, pe nume Justyne, în vârstă de 27 de ani, din Polonia. Frumoasa șatenă a fost iubita celebrului designer internațional Philipp Plein.

22 iun. 2021, 17:26
Femeia care i-a luat mințile lui Alex Bodi. Bomba sexy a fost iubita unui celebru designer internațional

Alex Bodi a făcut o nouă cucerire, iar cea care i-a luat mințile este o tânără fotomodel, pe nume Justyne, în vârstă de 27 de ani. Focoasa șatenă a fost implicată în relații serioase cu mai mulți bărbați din showbiz-ul internațional, printre care și celebrul designer Philipp Plein. Justyne a fost chiar și căsătorită timp de doi ani cu un celebru luptător MMA, iar divorțul a fost cauzat de nepotrivirea de caracter dintre cei doi.

Bodi dădea impresia că și-ar fi găsit fericirea alături de o frumusețe autohtonă, Bianca Iordache, o femeie care l-a sedus chiar și pe artistul Pepe. Alex Bodi s-a afișat de câteva ori alături de Bianca, iar relația dintre ei părea a fi destul de serioasă. Acum controversatul om de afaceri se pare că s-a îndreptat către o altă divă.

Justyna este o femeie în vârstă de 27 de ani din Polonia, care a cunoscut un succes incredibil în lumea modei și are o comunitate de fani foarte solidă pe social-media. Cunoscută pentru reclamele în care a apărut, dar și pentru pictorialele incendiare din revistele de bărbați, bomba sexy este urmărită de peste un milion de persoane pe instagram, titrează Antena Stars.

Alex Bodi a invitat-o într-o vacanţă de lux pe Mădălina Ghenea

Alex Bodi tocmai s-a despărţit de Daria Radionova şi se bucură de libertate după ce a scăpat de arestul la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu e pregătit să-și refacă viața şi a pus ochii pe Mădălina Ghenea. El a invitat-o într-o vacanţă de lux pe Mădălinei Ghenea. Alex Bodi a început să lase comentarii la fotografii actriței pe contul ei de Instagram. Văzând că acest lucru nu dă rezultatele pe care el le aștepta, i-a scris în privat și a încercat să facă rost de numărul de telefon al vedetei. Într-un final, Mădălina Ghenea i-ar fi răspuns pe Instagram, refuzându-l.

Alex Bodi s-a confesat prietenilor că este dispus să cheltuiască o avere pentru a o cuceri pe frumoasa brunetă. Și pentru că este un bărbat pentru care banii nu reprezintă o problemă, Alex Bodi a invitat-o pe Mădălina Ghenea în vacanțe exotice în Marbella și Monte Carlo, pe care superba actriță le-a refuzat.