Femeia care s-a sinucis la Mamaia era mamă a două fetiţe şi a lăsat bilet de adio: „Sunt drogată de propriul soţ. Am ales să fug”

Simina Marinela, femeia în vârstă de 46 de ani, din Bucureşti, care a murit marţi dimineaţă, după s-a aruncat în mare, la Mamaia, a lăsat un bilet de adio tulburător. Anchetatori au mai găsit în geanta femeii 5.000 de euro şi 1.200 de lei.

14 mai 2019, 11:36
Femeia care s-a sinucis la Mamaia era mamă a două fetiţe şi a lăsat bilet de adio: „Sunt drogată de propriul soţ. Am ales să fug”

Simina, mamă a două fetiţe, a numait biletul de adio pe care l-a lăsat, drept un auto-denunţ. Iată conţinutul acestuia: „Am decis să îmi iau viaţa din cauza situaţiei în care mă aflu. Sunt drogată de propriul soţ. Am ales să fug din captivitate. Să trăieşti 30 de ani drogată fără să ştii este un lucru foarte greu. M-a pus în dificultate şi să acţionez fără nicio ruşine, am tot luptat cu morile de vânt„, a scris Simina.

Citeşte şi Moarte misterioasă, femeie găsită fără suflare pe plajă, la Mamaia

Femeia s-a cazat în Mamaia la hotelurile Vega şi Del Mar, după ce venise de la Bucureşti. Surse din anchetă mai spun că Simina avea în geantă şi acte medicale care ar atesta că avea probleme de natură psihică.

Nu se ştie exact când a plecat de acasă, dar ea nu figura ca dispărută sau urmărită în baza de date a Poliţiei.