Femeia care şi-a lăsat copilul să moară de foame, condamnată la 15 ani de închisoare

Amanda Hutton, o britanică alcoolică care şi-a lăsat copilul să moară de foame şi i-a lăsat cadavrul mumificat într-un pătuţ timp de doi ani, a fost condamnată la 15 ani de închisoare.

04 oct. 2013, 17:16
Femeia care şi-a lăsat copilul să moară de foame, condamnată la 15 ani de închisoare

Femeia, mamă a opt copii care a fost găsită vinovată de uciderea lui Hamzah Khan, i-a ameninţat pe ceilalţi copii că îi omoară dacă spun cuiva ce i s-a întâmplat frăţiorului lor şi chiar le-a ţinut cuţitul la gât cu câteva zile înainte de moartea lui Hamzah.

Un judecător i-a spus Amandei Hutton, în vârstă de 43 de ani, că a eşuat ca mamă, după ce a început să îşi bată joc de Hamzah încă de la naşterea sa.

Rămăşiţele lui Hamzah au fost descoperite în septembrie 2011, în casa lui Hutton din Bradford, Marea Britanie, la doi ani după moartea sa, în 2009.

Judecătorul a declarat că Hutton avea o problemă cu alcoolul şi că a pus dependenţa sa egoistă înaintea responsabilităţilor faţă de copii. Medicul pediatru care a mers acasă la femeie după ce a fost descoperit cadavrul copilului a precizat că acesta este cel mai grav caz de neglijenţă pe care l-a întâlnit în cariera lui.