Femeia care şi-a SCOS 6 COASTE pentru a avea cea mai mică talie din lume GALERIE FOTO

Asa arata femeia care a socat intreaga lume. Spune ca visul ei inca din copilarie a fost sa arate ca un personaj animat, iar aceasta obsesie a costat-o pana acum 120 de mii de dolari.

15 dec. 2015, 10:13

Pana sa inceapa aceasta transformare extrema, Pixee era doar o tanara obisnuita, de meserie electrician, care traia intr-un orasel din Suedia, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Cum să scapi de grăsimea din TALIE cu ajutorul unui PROSOP? Trucul care te va UIMI de la prima încercare

„Am fost mereu inspirata de personaje animate si personaje Disney. Sunt fascinate de formele lor si talia lor minuscula. Oamenii vin des la mine si imi spun sa seman cu un personaj din benzi desenate si pentru mine asta e un compliment. Am trait intr-un loc in care nu ma simteam eu insumi si ma simteam pierduta. Mereu am simtit nevoia sa plec, sa fac ceva diferit cu viata mea. Sa ma inconjor cu oameni care sunt ca si mine”, spune ea.

Pixee se simtea prizoniera in propriul corp si de cate ori se uita in oginda isi dorea sa vada altceva. „Sursa mea de inspiratie a fost Tinkerbell, pentru ca si semanam foarte bine cu ea, dar apoi, odata ce am inceput transformarile, am inceput sa arat ca Jessica Rabbit. Sunt atat de multi oameni diferiti, de exemplu transexuali, sunt o persoana interior, dar asta nu se reflecta la exterior. Ca sa-si urmeze visul, a parasit Suedia si s-a stabilit in Statele Unite, unde a inceput seria de operatii estetice care i-au schimat viata. Pixee este intr-adevar unica! S-a supus la 18 operatii estetice si nu vrea sa se opreasca aici. Mi-am facut rinoplastie, operatie la ochi, mi-am ridicat sprancenele, mi-am marit buzele, mi-am modificat obrajii. Mi-am operat sanii de patru ori. Mi-am facut lifting la fund si am si machiaj permanent”

Cea mai mare dorinta a ei a fost insa sa aiba o talie minuscula, asa ca a cautat un doctor care sa ajute. „Sa-mi scot coastele a fost mereu un vis de al meu. Singurul motiv pentru care pot sa ma operez este pentru ca doctorul a inceput sa ma ia in serios, pentru ca a vazut ca nu sunt neuna si stiu ce fac”.

Citeşte şi Ce le place de fapt femeilor la bărbaţi

Pixee a hotarat sa accepte orice risc si sa suporte dureri atroce si a cerut sa ii fie scoase 6 coaste! Operatia a durat 5 ore, iar cand s-a trezit din anestezie, Pixee a izbucnit in lacrimi. Dupa doua saptamani, tanara si-a revenit complet si a reluat activitatile normale de zi cu zi.