Femeia cu BARBĂ a renunţat să se mai ascundă: „Nu mă mai rad. Cine mă vrea, să mă iubească aşa” FOTO

Harnaam Kaur, o profesoară de 23 de ani, care suferă de o boală rară ce o face să aibă păr pe faţă, se simte cea mai sexy femeie de când şi-a aruncat aparatul de ras şi a lăsat barba să îi crească în voie.

17 feb. 2014, 08:37

Tânăra de 23 de ani, profesoară de engleză, a realizat încă de la vârsta de 11 ani că este diferită. Astfel, încă din copilăria a început să aibă probleme cu părul în exces, care a început să crească pe faţă, pe piept şi pe braţe, potrivit The Sun.

Citeşte şi INCREDIBIL: Cum arată femeie cu cea mai lungă barbă din lume FOTO

De ruşine, Harnaam Kaur a pus mâna pe lamă şi zilnic se rădea din cap până în picioare. Femeia suferă de sindromul ovarului polichistic şi până recent a avut grijă ca efectele acestei boli, de care suferă 25% din femeile cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, să nu fie vizibile. Cu toate acestea, ea a aruncat lama de bărbierit la gunoi.

Nu o să mă mai rad în viaţa mea. Mă simt mult mai feminină, mai sexy şi mai atrăgătoare de când sunt eu însămi. O să port tricouri cu mânecă scurtă şi decolteuri adânci fără să-mi fie ruşine că am ditamai plantaţia de păr. Cine mă vrea, să mă iubească aşa„, a declarat ea.

Citeşte şi O femeie se DEZVĂLUIE după ce timp de 13 a stat cu FAŢA ACOPERITĂ. Vezi detaliul de care oamenii RÂD

Harnaam predă la o şcoală din localitatea britanică Slough, din Berks şi recunoaşte că acum se ia la întrecere în coafuri de barbă cu fratele ei Gurdeep, de 18 ani, care este foarte mândru de ea.