Femeia cu cea mai BIZARĂ dependenţă din lume. N-o să crezi ce face cu SCUTECELE MURDARE – VIDEO

Keyshia este însărcinată şi are o dependenţă absolut bizară. Femeia nu are nicio altă poftă în afară de a mesteca scutece îmbibate cu urină de bebeluş.

17 ian. 2014, 15:01
Femeia cu cea mai BIZARĂ dependenţă din lume. N-o să crezi ce face cu SCUTECELE MURDARE – VIDEO

Dacă unii au o problemă cu a schimba scutecele murdare ale bebeluşilor, Keyshia pur şi simplu le adoră. Femeia, care va deveni în curând mamă, spune că un scutec este cu atât mai bun, cu cât este mai plin. Keyshia este atât de dependentă de scutecele îmbibate cu urină, încât nu se poate opri din a le adulmeca şi a le mesteca.

Neavând încă un bebeluş al ei, femeia şi-a rugat cunoscuţii să îi asigure stocul de scutece, despre care spune că au gust dulce-acrişor.

Keyshia este cu atât mai nerăbdătoare să devină mamă, pentru a avea chiar în casă o „rezervă” de scutece. „Ador chestia asta, este un gust fantastic. Cele mai pline miros şi mai bine. E exact ca atunci când intri într-o cameră şi simţi aroma de mâncare şi aproape că-i simţi gustul”, spune tânăra în vârstă de 22 de ani, care este eroina unui episod din seria „My Strange Addiction”, a postului TLC.