Femeia cu cei mai mari sâni din Marea Britanie face carieră în modelling cu pieptul ei uriaş

Claire Smedley se poate lăuda cu cei mai mari sâni din Marea Britanie. Ea a povestit că un grup de enoriaşi ai bisericii pe care o frecventa în adolescenţă i-a spus că ar trebui să facă operaţie de micşorare a pieptului său uriaş. Avea numai 16 ani atunci, dar nu le-a urmat sfatul şi nu avea să îi pară rău mai târziu.

24 apr. 2013, 19:34

Claire Smedley are 30 de ani, trei copii şi o mărime specială la sutien, „H”. Ea câştigă o mulţime de bani cu pieptul său uriaş, cu care pozează topless, ca model. Pentru o singură apariţie primeşte 150 de lire sterline. Până acum a participat la zece şedinţe foto, scrie The Sun.

„Am făcut câteva şedinţe foto de modelling şi mi-am dat seama, când au fost publicate pe Internet, că bărbaţii preferă femei cu tot felul de forme şi dimensiuni”, a dezvăluit Claire.

Până să ajungă să îşi accepte sânii uriaşi şi chiar să îi iubească şi să îi folosească pentru a face  de model, Claire a avut mult de suferit. Colegii de şcoală, şi băieţii, şi fetele o ironizau şi o batjocoreau, bărbaţii o priveau insistent şi obraznic, iar comunitatea de femei de la biserica pe care o frecventa i-a recomandat, când împlinise 16 ani, să îşi facă micşorare de sâni, spunându-i că îi „ispiteşte” pe bărbaţii din biserică cu pieptul ei.

„De câteva ori m-au dat la o parte, spunându-mi că nu eram îmbrăcată corespunzător. Purtam ce purtau şi celelalte fete, o bluză decoltată, pentru că era vară şi era foarte cald. Totul a culminat când una dintre femei m-a luat din mulţime şi m-a dus într-un colţ, spunându-mi: „Uite ce este, ar trebui să faci o operaţie de micşorare a sânilor, nu-i cinstit să îi aţâţi pe toţi bărbaţii ăştia cu sânii tăi”, a povestit Claire în emisiunea This Morning.

Acela a fost punctul de cotitură pentru ea. Nu numai că nu şi-a mai urât sânii, dar a început chia să îi aprecieze şi să îi iubească. Şi-a dat seama că pot fi un mare avantaj pentru ea. „Peste noapte, am început să capăt încredere în mine. A doua zi mi-am zis :ce-ar fi să merg şi la club, pentru că până atunci nu fusesem”, a mai povestit ea.

Citeşte şi: Drama unei femei: Vrea să facă sex de cinci ori pe zi, dar se teme să nu îşi omoare iubitul

Claire a ajuns în atenţia tabloidelor britanice recent, când s-a aflat cum era să îşi ucidă prietenul cu pieptul său uriaş, în timp ce făceau sex.