Femeia cu cei mai mulți copii din România. La doar 44 de ani are 10 fete și 10 băieți și nu are de gând să se oprească

Femeia cu cei mai mulți copii din România nu are de gând să se oprească prea curând, „dacă Dumnezeu mai dă”.

02 iul. 2023, 23:39
Femeia cu cei mai mulți copii din România. La doar 44 de ani are 10 fete și 10 băieți și nu are de gând să se oprească
Femeia care a făcut 20 de copii până la 44 de ani

Georgiana Văcaru are 44 de ani și este femeiea cu cei mai mulți copii din România. Aceasta a rămas însărcinată în fiecare an timp de 20 de ani, primul copil născându-l când avea 19 ani, iar ultimul în anul 2020. Primul născut are acum 25 de ani și este căsătorit.

Mama are 10 fete și 10 băieți împreună cu soțul său, fiind cea mai numeroasă familie din țara noastră. Soțul acesteia mărturisește că, deși se descurcă, situația lor este limitată.

Citește și: Mircea Miclea: E o modă acum, care bântuie printre părinți, că trebuie să-i lăsăm pe copii să facă numai ce le place lor să facă. Nu e bine

„Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Momentan, ne descurcăm binișor, nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm, suntem între limite. Chiar dacă mulți își pun semne de întrebare, cum se descurcă, fiecare își alege, câți vrea”, a spus el.

Pentru că locuiesc într-o casă cu opt camere, părinții le-au amenajat copiilor paturi suprapuse. Chiar dacă locuința devine neîncăpătoare, cei doi nu au de gând să se oprească, dorindu-și mai mulți copii. Femeia din Argeș a dezvăluit că îi învață pe copii de mici cum să se organizeze și toți fac câte ceva, în funcție de vârsta fiecăruia.

„Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui.
Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei”, 
a mai spus Georgiana.

Medicii spun că starea de sănătate a femeii este perfectă. Aceasta este și mămică, dar și soacră, cel mai mare dintre copii fiind căsătorit, iar alți cinci au plecat pe propriul drum.

Citește și: Videoul viral al unei femei de etnie romă: “Noi d-aia avem 10-11 copii că la noi bărbatul se ocupă de noi! Când e plecat la alta se zice că e “cu afaceri”! La noi, bărbații sunt cum trebuie!”

Întreaga familie se întreține din alocațiile copiilor și din ce aduce tatăl care pleacă la muncă în străinătate de două ori pe an, unde strînge bani timp de o lună sau două, iar apoi se întoarce acasă.

Numele alese de mama cu cei mai mulţi copii din România sunt: Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, gemenii Filip și Tania și Sofia Natașa.