Femeia cu cele mai lungi picioare din lume a reuşit să îşi folosească recordul în carieră

Cel mai mic om din lume, cele mai lungi unghii de pe pământ sunt recorduri înscrise în Guinness Book, dar care nu garantează o viaţă sănătoasă şi împlinită. Consideraţi personaje de bâlci, unii deţinători ai acestor recorduri nu au decât o apariţie sau două la televizor, iar gloria lor durează puţin. Curiozitatea publicului este satisfăcută repede de alt fenomen.

13 mart. 2013, 08:05

Svetlana Pankratova, femeia care are, oficial, de la mai lungi picioare din lume, a reuşit să îmbine recordul şi cariera: ea este antrenoare de baschet, scrie Agerpres.

Rusoaica de 1,95 m şi picioare de 1,32 m a profitat de recordul ei ca să capete o oarecare notorietate, dar şi-a exploatat şi adevăratul talent: sportul.

După ce s-a retras din baschetul profesionist a devenit antrenoare de baschet la o universitate din Washington. Echipa ei, Mustangs, a ajuns în acest sezon în semifinalele naţionale. 

Svetlana s-a luptat şase ani să dovedească că este femeia cu cele mai lungi picioare din lume – ele reprezintă două treimi din înălţime.

Spectacolul trupului: Vezi imaginile „extreme” ale corpului uman GALERIE FOTO