„Femeia cu suflet de bărbat”, spaima INFRACTORILOR. Vezi cum ajută NIKITA poliţia din Spania să prindă români

Mihaela Ispas, cunoscută sub porecla de Nikita, s-a mutat de ceva vreme în Spania alături de fetiţa sa. Cu toate acestea, ea povesteşte că de multe ori a ajutat poliţiştii din această ţară să îi prindă pe infractorii veniţi din România.

18 nov. 2013, 19:15

Nikita locuieşte în Malaga alături de fetiţa sa, declarând că momentan îi merge bine. Cu toate acestea, ea a recunoscut pentru Cancan că nu îi suportă pe românii care au venit în această ţară doar pentru a fura şi a comite infracţiuni.

Citeşte şi Bătăuşa Nikita e îndrăgostită lulea

Eu duc o viaţă cinstită în Spania, muncesc, îmi văd de treaba mea, însă mai sunt şi conaţionali de-ai noştri care sunt certaţi cu legea şi comit diverse infracţiuni. Pe ei nu îi suport şi vreau să plătească pentru ceea ce fac. Tocmai de aceea lupt cum pot împotriva lor. Colaborez cu autorităţile atunci când acestea mă solicită, mi se pare ceva normal. Dacă pot ajuta la prinderea unui tâlhar sau a unui violator, este de datoria mea să o fac. Nu suport infractorii, indiferent ce naţionalitate au, şi cred că locul acestora nu este pe stradă, ci după gratii. Vreau să fiu în siguranţă când ies pe stradă să mă plimb cu fiica mea, nu să mă trezesc că mă ataca cineva şi-mi dă în cap. Poliţiştii spanioli mi-au mulţumit de câteva ori pentru că i-am ajutat să prindă infractori periculoşi, iar pe viitor voi face tot aşa„, a declarat Nikita.

Citeşte şi Românii domină Spania. Vezi la ce