Femeia de 400 de kilograme a slăbit ENORM. Vezi cum arată acum FOTO

Mayra Rosales, din Texas, a devenit cunoscută după ce postul de televiziune TLC a decis să realizeze un document despre viaţa sa. Totuşi, nu acesta a fost singurul motiv care o scoate în evidenţă, ci greutatea ei de aproape jumătate de tonă.

21 nov. 2013, 13:36
Femeia de 400 de kilograme a slăbit ENORM. Vezi cum arată acum FOTO

„Ucigaşa de jumătate de oră” povesteşte cum, în martie 2008, Mayra Rosales a declarat poliţiei că şi-a ucis nepotul de doi ani, Eliseo Jr., strivindu-l în mod accidental în timp ce stătea cu el.

La cele aproape 500 de kilograme ale sale, Mayra se gândea că povestea ei va fi crezută, însă după ce doctorii au dezvăluit că băieţelul a murit în urma unei lovituri puternice la cap. Femeia era, însă, atât de grasă încât abia putea să îşi mişte mâna. Acesta a fost şi argumentul principal al avocatului ei.

Citeşte şi Obiectiv bizar: Ea vrea să fie CEA MAI GRASĂ MIREASĂ din lume FOTO&VIDEO

În cele din urmă, Mayra a spus adevărul: a inventat povestea pentru a-şi proteja sora, Jaime, care îl lovise pe băieţel de nenumărate ori în ziua respectivă cu o perie de păr.

Citeşte şi O altfel de luptă cu kilogramele. Ea este femeia care vrea să fie cea mai grasă din lume FOTO

La cinci ani de la drama sa, Mayra Rosales a slăbit 272 de kilograme şi este de nerecunoscut. Femeia a reuşit să-şi schimbe viaţa cu ajutorul dietei, a operaţiilor estetice şi a exerciţiilor fizice.

Dacă înainte abia trăiam, acum am o viaţă„, a declarat Mayra.