Femeia dependentă de fitness a divorţat şi are aventuri de-o noapte cu puştani

Pauline Yong, o femeie in varsta de 55 de ani din Marea Britanie si cu doi copii acasa, a declarat ca iese la intalniri cu barbati si cu 20 de ani mai tineri decat ea, in timp ce baiatul ei adolescent sta acasa, pe net.

20 ian. 2016, 13:30
Femeia dependentă de fitness a divorţat şi are aventuri de-o noapte cu puştani

Pauline face atletism si participa la competitii de fitness. Ea le-a spus jurnalistilor de la Daily Mail ca de cand a divortat iese si de trei ori pe saptamana la intalniri cu barbati cunoscuti pe reteaua de socializare Tinder.

In timp ce mezinul ei Craig, in varsta de 19 ani, prefera sa stea acasa si sa vorbeasca cu prietenii pe net, Pauline iese la intalniri de o noapte si marturiseste ca isi mai roaga baiatul sa o duca acasa cu masina atunci cand a baut prea mult, dar nu discuta cu el detalii despre viata amoroasa. „Este OK pentru barbati sa faca asta, dar nu si pentru femei. Ma asigur si nu fac lucruri necugetate. De ce ar trebui sa nu ma distrez si eu asemenea unui barbat?”, se intreaba femeia.
Sotul ei a divortat de ea atunci cand i-a citit jurnalul si a aflat ca il insela cu un barbat pe care il cunoscuse la sala de forta.