Ei sunt cei mai NOROCOŞI bărbaţi! Femeia din această ZODIE găteşte cel mai bine

Nu toată lumea are stofă de bucătar. Se pare că talentul în bucătărie este influenţat şi de zodii, unele fiind mai pricepute, iar altele fiind de-a dreptul dezastruoase dacă încearcă să facă mâncare. Femeia din zodia Rac se pare că atunci când are pentru cine găteşte cel mai mult şi cel mai bine.

21 feb. 2016, 14:35
Ei sunt cei mai NOROCOŞI bărbaţi! Femeia din această ZODIE găteşte cel mai bine

Berbec

Adori sa experimentezi si chiar sa inventezi feluri noi de mancare. Esti adepta varietatii in bucatarie si-ti place sa incerci amestecuri inedite de ingrediente. Nu concepi preparat fara condiment, deci tot ce gatesti e extrem de aromat, piperat ori ardeiat.

Taur

Sa mananci bine e un adevarat principiu de viata pentru tine si crezi ca nimeni nu te poate intrece la gatit. Iubesti plantele aromatice si nu-ti place sa improvizezi – te apuci de treaba abia cand ai facut rost de toate ingredientele, cum scrie la carte. Sosurile bogate si satioase sunt specialitatea ta.

Gemeni

Nu-ti plac aromele tari, patrunzatoare si nu faci abuz de ele in mancarurile pe care le pregatesti. Nu prea te omori cu bucatareala, dar, daca ai musafiri dragi sau importanti, cauti sa-i impresionezi cu ceva gustos, facut de mana ta.

Rac

Sa degusti feluri interesante e pasiunea ta, dar nu zici nu nici cand vine vorba de petrecut timp cu sortul la brau. Cand esti indragostita, devii cea mai priceputa si harnica bucatareasa. Iti place sa prepari mancaruri aspectuoase si care atrag prin mirosul lor deosebit.

Leu

Nu abdici niciodata de la ideea de eleganta si alegi sa prepari mancaruri rafinate, din ingrediente scumpe, in cantitati care nu-ti permit sa te infrupti, ci sa savurezi. Bucataria orientala, exotica e pasiunea ta si detii adevarate colectii de retete thailandeze, chinezesti, indiene.

Fecioara

Pentru tine, mancarea trebuie sa fie simpla si sa aiba un gust placut, familiar. Nu-ti plac aditivii alimentari si semipreparatele din comert, asa ca incerci mereu sa faci rost de ingrediente proaspete, naturale. Pe masa ta, intotdeauna se vor gasi fructe proaspete, paine de casa si prajituri abia scoase din cuptor.

Balanta

Consideri gatitul o adevarata arta, iar familia va profita din plin de inventivitatea ta. Gatesti mult si des, dar, atunci cand nu te simti in forma, din respect pentru arta culinara, lasi frigiderul gol si preferi sa mananci in oras.

Scorpion

Valorile nutritionale sunt cele care te ghideaza in bucatarie si ai mereu la-ndemana liste cu cantitatile de proteine, lipide, glucide si numarul de calorii continute de alimente. Iti plac aromele rare, combinatiile bizare si esti specialista in alegerea vinului potrivit.

Sagetator

Dintre toate femeile zodiacului, tie-ti place cel mai putin sa gatesti. Iar cand o faci, alegi retete simple, care sa nu-ti dea mare bataie de cap. Esti regina sandvisurilor si a felurilor rapide, dar nu faci niciodata rabat la calitatea ingredientelor folosite.

Capricorn

Nu-ti place sa-ti asumi riscuri in bucatarie, asa ca gatesti in functie de recomandari si abia dupa ce ai gustat la altcineva mancarea pe care ti-ai propus s-o prepari. Esti foarte grijulie la cantitati si proportii, rar dai gres, iar supele sunt specialitatea ta.

Varsator

Toate nebuniile culinare se pare c-au fost inventate de Varsatori, pentru ca entuziasmul tau creste cu cat reteta e mai stufoasa si ingredientele mai greu de gasit. Iar sa pleci in cautarea lor, prin toate supermaketurile si pietele, te relaxeaza si te inspira.

Pesti

Gatitul, in cazul tau, depinde de starea de spirit. Daca esti plictisita, abia faci niste cartofi prajiti, dar, cand te simti in forma, ii uimesti pe toti cu talentele tale culinare. Preparatele din peste iti sunt cel mai pe plac, si la mancat, si la gatit, si te pricepi de minune la ciorbe si garnituri.