Femeia dorită de bărbaţi respectă aceste 5 obiceiuri. Tu crezi că le ai?

O femeie care atrage bărbaţii ca un magnet are grijă să nu facă greşeli.

09 sept. 2018, 12:39
Femeia dorită de bărbaţi respectă aceste 5 obiceiuri. Tu crezi că le ai?

1. Ea nu se grăbește să ajungă în pat (în special cu cel pe care nu-l cunoaște bine).

Femeia dorită de bărbați știe să se bucure de amor, dar preferă să aștepte, dacă își caută o relație serioasă. Și nu e din cauza regulilor conservatoare, ci din experiență știe că amorul timpuriu poate împiedica multe lucruri. Femeia înțeleaptă vrea să evalueze treptat bărbatul, fără să-şi tulbure mintea din cauza hormonilor. În plus, asta o ajută să înțeleagă ce vrea bărbatul cu adevărat.

2. Este plină de pasiune – în special pentru viața ei.

Femeia dorită nu insistă și nu își sufocă partenerul cu prezența și atenția ei. Ea înțelege că bărbatul este un bonus la viața ei, nu și viața însăși. De fapt, relațiile au doar de câștigat atunci când partenerii au interese şi petrec timpul separat, pentru a-şi putea umple de energie personalitatea şi pentru a aprecia şi mai mult timpul petrecut împreună. În timp ce multe femei își dizolvă în mod greșit viața în cea a bărbatului, în speranța de a se apropia de el, femeile dorite înțeleg că independența este cea care dă naștere dorinței.

3. Este stabilă și pozitivă din punct de vedere emoțional.

Femeile dorite nu manifestă negativitate exagerată și încearcă să fie mulțumite de viață. Ele niciodată nu aduc acasă stresul de la locul de muncă, pentru că înțeleg că acasă trebuie să domnească dragostea şi sprijinul. În plus, astfel de femei sunt conștiente că stabilitatea lor emoțională nu depinde complet de bărbat. Pentru asta, au prietene, sala de sport, poate meditație. Şi nu pun toată responsabilitatea pentru starea lor pe bărbat.

4. Își cunoaște granițele și nu se teme să vorbească despre ele.

Femeia dorită nu se teme să-și exprime opinia, chiar dacă știe că ea s-ar putea să nu fie pe placul cuiva. Ea așteaptă un anumit nivel de atitudine față de sine și nu se teme să vorbească despre nevoile sale. Vorbind despre granițele personale, ea atrage acel partener care va fi destul de respectuos și va îndrăzni să fie cu ea.

5. Ea nu se adaptează după nimeni.

Într-o lume în care asupra femeilor permanent se pune presiune – ce să mănânce, cât să cântărească, când să se căsătorească și să aibă copii – aceste femei merg să lupte cu propria tobă. Nu-şi fac griji în privința așteptărilor societății, pentru ele e mai important cum își vor trăi viața. E groaznic să te trezești în mijlocul vieții și să realizezi că deciziile tale de viață nu te reflectă pe tine, ci doar încercările de a corespunde așteptărilor prietenilor, familiei sau celor din jur, relatii.net.