Accidentul de la Tulcea, transmis LIVE pe Facebook. Un copil de 3 ani, mama lui însărcinată şi bunica au murit nevinovaţi

Mai mulţi tineri aflaţi sub inflienţa alcoolului au gonit duminică cu viteză pe străzile din localitatea Văcăreni, judeţul Tulcea. Aceştia se filmau în timp ce şoferul apăsa la maximum pedala de acceleraţie. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o curte unde a ucis un copil de 3 ani şi pe bunica lui. Şoferul care era băut a fugit după accident şi a fost prins de poliţişti în comuna sa. Mama copilului decedat, însărcinată în şapte luni, s-a stins mai târziu la spital. 

12 aug. 2019, 07:21
Accidentul de la Tulcea, transmis LIVE pe Facebook. Un copil de 3 ani, mama lui însărcinată şi bunica au murit nevinovaţi

O femeie de 79 de ani şi un copil în vârstă de trei ani au murit duminică seara într-un accident rutier petrecut în judeţul Tulcea, după ce o maşină a ieşit de pe şosea şi a intrat într-o curte, victimele aflându-se în acea gospodărie. Mai târziu s-a anunţat şi decesul mamei copilului decedat, o femeie însărcinată în şapte luni. 

De asemenea, două persoane aflate în mașina care a provocat tragedia au fost rănite şi transportate la un spital din Galaţi.

Şoferul, un bărbat de 39 de ani din Luncaviţa, a fugit de la faţa locului. El a fost prins de poliţişti în localitatea Luncaviţa. Bărbatul, care deţine permis de conducere, avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea. Bărbatul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat luni instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Accidentul a fost filmat de unul dintre pasagerii aflaţi în maşina implicată, care transmitea live pe Facebook în acel moment. 

 

Citeşte şi Accident grav în Tulcea. O femeie şi un copil au murit, patru persoane sunt rănite după ce o maşină a intrat într-o curte VIDEO