Femeia obsedată de TROLI de JUCĂRIE: Soţul nu vrea să facă SEX cu mine când am MASCA pe faţă

O femeie din America a devenit obsedată de trolii de jucărie atunci când avea zece ani, ajungând în prezent să deţină peste 3.000 de păpuşi într-o cameră special amenajată. Mai mult, femeia are lenjerie intimă cu aceste creaturi şi chiar o mască, dar este tristă că soţul ei nu vrea să facă sex cu ea atunci când îşi acoperă faţa.

09 mai 2013, 17:18

Michelle Kerrins, o femeie de 38 de ani din America, a devenit faimoasă după ce a apărut într-o emisiune televizată unde a vorbit despre obsesia ei, trolii de jucărie, o serie de păpuşi faimoase, potrivit Daily Mail.

Cu toate că în prezent este mamă, tânăra încă se joacă cu papuşi, petrecând mai multe ore pe zi într-o cameră special amenajată unde are peste 3.000 de astfel de exemplare, pe care le-a adunat de-a lungul a 28 de ani, având această pasiune bizară de când avea 10 ani.

Citeşte şi O mamă a creat PĂPUŞA cu Sindromul Down pentru fiica sa GALERIE FOTO

Păpuşile-trol au apărut în Statele Unite în anii 1960, devenind faimoase în întreaga lume. Cu toate acestea, Michelle a dus pasiunea ei la un alt nivel, petrecând peste patru zile pe săptămână în căutarea jucăriilor prin târgurile de vechituri pentru a-şi mări colecţia, cumpărând aproximativ 12 păpuşi noi în fiecare lună.

„Cred că trolii sunt urâţi dar foarte drăguţi. Îmi plac lucrurile ciudate din viaţă. Nu mă pot sătura de păpuşile troli. Ei mă fac fericiţi atunci când se uită la mine”, a declarat femeia care este ajutată de fiica ei de 14 ani să aibă grijă de aceste jucării.

Citeşte şi Cele mai bizare jucării: De la păpuşa care face STRIPTEASE la bebeluşul care trebuie RAS

Instructora de gimnastică din Los Angeles petrece mai multe pre pe zi în camera special amenajată, numită „sanctuarul trolilor”, unde şi-a expus toate jucăriile. Cu toate că soţul ei, Dean, îi acceptă ciudata pasiune, acesta refuză să îi îndeplinească o fantezie erotică, aceea de a face sex cu ea în timp ce poartă o mască de trol pe faţă.

Citeşte şi 12.000 de jucării, strânse în 40 de ani. Copilăria ascunsă a ultimului secol GALERIE FOTO