Femeia pe care toţi bărbaţii vor să o vadă NUD: Show-ul este atât de SEXY încât va fi CENZURAT FOTO

Bărbaţii din Marea Britanie sunt dezamăgiţi de faptul că emisiunea "Britanicii au talent", varianta britanică a cunoscutei emisiuni care se difuzează şi în România, va cenzura proba de talent a unei tinere dansatoare care promite să facă un show de striptis cu nu s-a mai văzut.

17 mai 2013, 09:53

Tiffany McRory doreşte să câştige cel mai important concurs de talente din Marea Britanie, dezbrăcându-se în faţa unei ţări întregi. Cu toate acestea, doar spectatorii din platou vor avea şansa să se bucure de privelişte, după ce s-a descoperit faptul că emisiune ce va avea loc în cursul zilei sâmbătă urmează să fie cenzurată în momentul în care femeia se va dezbrăca, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Antonia, EXTREM DE SEXY în clipul unor rapperi americani. Mişcări LASCIVE cu o mulatră VIDEO

Frumoasa vedetă, căsătorită cu un toboşar celebru şi patroană a unei şcoli de dans la bară din Glasgow se pregăteşte să oferie o serie de mişcări explicite, care îi vor aduce apaluze din partea bărbaţilor şi priviri pline de invidie din partea femeilor.


Cu toate că emisiune va fi difuzată la ora 9 seara, anumite părţi vor fi cenzurate, iar pe ecran va apărea mesajul „Conţinut indecent”. Emisiunea a fost deja filmată şi urmează să fie difuzată, presa reuşind să afle reacţiile juriului.

Citeşte şi Fotografia postată de o STRIPTEUZA pe internet face OAMENII să îşi schimbe JOBUL. Vezi cât câştigă

Fantastic. Am mai avut dansatoare la bară care au transformat totul în artă, dar nu ca tine. Nu am putut să îmi iau ochii de la tine. Vreau să te văd iar„, a declarat Simon Cowell după ce femeia şi-a terminat demonstraţia, adăugând că şi prinţul Harry ar fi vrut să o vadă.