Femeie acuzată de vrăjitorie după ce a născut o ŞOPÂRLĂ VIE. Autorităţile au deschis o anchetă VIDEO

O femeie din Indonezia este acuzată de vrăjitorie după ce a născut o şopârlă vie în a opta lună de sarcină. Medicii care au asistat la naştere nu au ştiut ce să facă şi cum să reacţioneze, fiind şocaţi de incident.

14 iun. 2014, 17:11

Debi Nubatonis, o femeie de 31 de ani din Indonezia, mamă a doi copii, a reuşit să şocheze lumea după ce a născut o şopârlă vie. Inedit este faptul că acest caz nu e o glumă inventată şi chiar a atras atenţia autorităţilor, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Povestea BĂRBATULUI de 31 de ani, îndrăgostit de BĂBUŢE: Iubita mea are 91 de ani, dar sexul este GROZAV VIDEO

Mai mult, până când a născut, în luna a opta, nimic nu a dat de bănuit că sarcina femeii nu ar fi în regulă. În prezent, o echipă de de cercetători încearcă să determine de ce s-a întâmplat acest lucru şi cum a fost posibilă o asemenea anomalie. După primele investigaţii, medicii au stabilit că femeia suferă de sarcini false sau sarcini fantomă, cu un uter gol, existând posibilitatea ca o şopârlă să îşi fi făcut loc în vaginul femeii.

Citeşte şi Descoperirea făcută în URECHEA unui copil de 16 luni: Când am scos-o, crescuse deja 2 centimetri FOTO

Este un nonsens să sugerăm că o femeie a dat naştere unei şopârle. Nu s-a întâmplat niciodată ca un organism viu dintr-o specie să dea naştere unui alt organism dintr-o altă specie. Cu toate acestea, am vorbit cu localnicii care au confirmat sarcina femeii. Mai mult, moaşa recunoaşte că tânăra a intrat în travaliu, dar credem că nu a fost niciodată un copil acolo, fiind o sarcină fantomă„, a declrat unul dintre doctorii echipei de investigaţii.

Citeşte şi GROAZNIC! Ce au găsit medicii ÎN GÂTUL unui bărbat. „Era mâncat de viu!”

Cu toate acestea, vecinii femeii susţin însă că familia ei practică vrăjitoria şi acesta este motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru bizar. Chiar şi aşa, există şi sceptici care spun că în momentul naşterii, şopârla s-a urcat pe pat.