Femeie agresată de primarul din sat

Scene incredibile într-o primărie din Botoşani. O angajată a instituţiei acuză că a fost lovită de primăriţă chiar în biroul acesteia. Femeia susţine că în ultimele luni a fost supusă unui stres uriaş de către şefa ei, iar totul a culminat cu o palmă pe care i-a dat-o chiar în faţa viceprimarului.

04 mart. 2016, 12:11
Femeie agresată de primarul din sat

Elena Vrajotis, edilul comunei Călărași din județul Botoșani, este acuzată de Maria Ciubotaru de agresiune. Angajata primăriei spune că în ultimele luni a fost supusă unui stres uriaș de către șefa ei, iar totul a culminat cu o palmă trasă de față cu viceprimarul comunei.

Femeia spune că primăriţa i-a cerut să-i aducă registrul agricol pentru a soluţiona cererea unei femei din comună. Numai că femeia avea un proces şi o sentinţă notată în registru, iar acea sentinţă nu era într-un dosar pe care îl aveau la dispoziţie în acel moment.

Maria Ciubotaru s-a dus să caute documentul în altă parte, iar, când s-a întors, primăriţa i-a reproşat că era, de fapt, în dosar. În acel moment, i-a tras o palmă în zona feţei, iar cu inelul de pe deget a zgâriat-o la ochi.

Contactată, Elena Vrajotis a respins toate acuzaţiile care i se aduc.

„Nu am avut niciun conflict. Nu credeam că se ajunge până aici. Joacă jocuri murdare dumneaei. Eu personal nu am nicio problemă cu ea. Pot spune doar că își face treaba în mod defectuos. Are concedii medicale peste concedii medicale”, a spus primărița acuzată conform botosaninews.