Femeie bătută cu bestialitate în faţa fetiţei de trei ani.Camerele video din casă au înregistrat tot

O femeie din Statele Unite ale Americii a fost bătută cu bestialitate de un om de culoare. Bărbatul a pătruns în locuinţa ei şi a lovit-o până la epuizare. După ce a aruncat-o pe scări, individul a furat bijuteriile din casă şi s-a făcut nevăzut.

26 iun. 2013, 10:56
Femeie bătută cu bestialitate în faţa fetiţei de trei ani.Camerele video din casă au înregistrat tot

O femeie din New Jersey a trecut prin clipe de groază, săptămâna trecută, în timp ce se uita la desene animate cu fiica ei de numai trei anişori. Un bărbat de culoare a intrat peste ea în casă şi a bătut-o cu bestialitate. În faţa copilului, bărbatul a lovit-o cu pumnii şi picioarele, iar când s-a plictisit a aruncat-o pe scările care duceau la subsol.

Poliția a declarat că bărbatul a fugit cu mai multe bunuri din casă, printre care verigheta femeii. Victima a fost transporată la spital cu răni multiple.

Atacul a şocat pe toată lumea pentru că acel cartier este considerat foarte sigur. Filmarea a ajuns pe mâinile poliţiştilor care îl caută pe agresor.

Săptămâna trecută opinia publică din România a fost îngrozită de anunţul făcut de Alexandra Stan. Imaginea artistei a şocat pe toată lumea şi a stârnit un val de reacţii. Alexandra Stan a fost bătută crunt, săptămâna trecută, de managerul ei, în urma unor certuri legate de bani. Norocul vedetei a fost că un echipaj al poliției a salvat-o din mâinile agresorului.

După incident, impresarul ei a scris pe un site de socializare că artista a suferit un accident de maşină şi nu mai poate onora concertele din perioada următoare.

Citeşte şi Alexandra Stan, sub TEROARE în spital. Impresarul-bătăuş o AMENINŢĂ să-şi retragă plângerea