Femeie bolnavă de cancer, târâtă de poliţişti în Gorj. „M-au traumatizat. Au tras de mine” VIDEO

Scene terifiante au fost surprinse în localitatea Bolboși din Gorj. O femeie operată de cancer a fost luată cu forţa şi târâtă de doi poliţişti. Fiul ei spune că mama sa a fost luată din curte, fără a-i fi explicat motivul.

24 apr. 2021, 17:23
Femeie bolnavă de cancer, târâtă de poliţişti în Gorj. „M-au traumatizat. Au tras de mine” VIDEO

Femeie bolnavă de cancer, târâtă de poliţişti în Gorj. Incidentul revoltător a avut loc în plină stradă.

Ana Tudorescu, femeia târâtă de poliţişti, a mărturisit că forţele de ordine că au luat-o din curte, fără a-i explica de ce.

„M-am trezit cu doi polițiști acasă la mine, m-au chemat să merg la postul de poliție. I-am întrebat pentru ce, nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliție și au început să tragă de mine. Eu m-am opus, sunt operată de cancer și am avut și accident vascular.

M-au traumatizat, m-au luat cu forța până unde parcaseră mașina, cam 25-30 de metri. A sărit fiul meu și îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălțămintea într-o parte, m-au zgâriat”, a povestit femeia, conform Realitatea.net.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Scandalul a durat zeci de minute, timp în care poliţiştii au fost filmaţi în timp ce trăgeau de femeie pentru a o duce spre maşina lor. În stare de şoc, femeia s-a întins pe asfalt, iar unul dintre poliţişti a sunat la 112, pentru a-i fi acordate îngrijiri.

Citeşte şi: Ce restricţii se prelungesc în Bucureşti înainte de Florii. Prefectul Capitalei: „În noaptea de Înviere circulaţia va fi fără declarație”

Potrivit sursei citate, femeia a spus că şi-a scos certificat medico-legal și a depus plângere pentru modul în care au intervenit poliţiştii. Ea crede că întreg scandalul a izbucnit după ce vecinul ei a sunat la Poliţie şi a spus că vrea să-i dea foc la casă.

„Vecinul care a fost polițist și am avut, în trecut, probleme cu el, dar nu i-am făcut nimic. Ai curaj să reclami un polițist?! A înscenat că am vrut să îi dau foc la gospodărie, un lucru nereal”, a mai povestit Ana Tudorescu, potrivit sursei citate.

Deocamdată, reprezentanții Inspectoratului de Poliție din Gorj nu au oferit explicaţii despre acest incidentul din localitatea Bolboși.

Citeşte şi: Rata de incidenţă COVID a scăzut sub 4 în Bucureşti. Capitala ar putea scăpa de mai multe restricţii înainte de Paşte