Femeie de 36 de ani, contabilă, găsită moartă în casă în Alexandria. Asasinul este bărbatul de care voia să se despartă

Bărbatul din Alexandria care și-a ucis iubita din cauza geloziei a recunoscut totul în fața procurorilor. El și-a petrecut noaptea în arest și urmează să fie dus la Tribunal cu propunere de arestare preventivă. Deși certurile dintre cei doi erau tot mai dese în ultima perioadă, femeia nu a cerut ordin de protecție. În noaptea crimei, bărbatul i-a acoperit gura pentru a nu îi fi auzite strigătele de ajutor.

05 mart. 2024, 13:10
Femeie de 36 de ani, contabilă, găsită moartă în casă în Alexandria. Asasinul este bărbatul de care voia să se despartă

O femeie de 36 de ani a fost găsită moartă în locuința ei din Alexandria. Descoperirea macabră a fost făcută de mama celui suspectat de crimă, iubitul ei de care voia să se separe. Tânăra era de loc din Roșiori de Vede și lucra de câțiva ani la un depozit din Alexandria, unde era contabilă.

Certurile dintre femeie și iubitul criminal erau destul de dese în ultima perioadă. Potrivit unor surse judiciare citate de impactnews24.ro, se pare că asasinul și victima erau în plin proces de separare, iar motivul care ar fi dus la oribila crimă ar fi fost chiar bunurile pe care ar fi trebuit să le împartă. Din spusele apropiaților, femeia de 36 de ani ar fi discutat noaptea trecută cu o colegă de serviciu până la o oră târzie pe o aplicație de mesagerie, după care din locuința în care aceasta locuia cu cel care avea să-i devină călău au început să se audă zgomote puternice.

Cum scandalurile erau la ordinea zilei de ceva vreme în casa celor doi, nimeni nu s-a sesizat. Femeia a fost găsită după câteva ore de mama bărbatului, speriată că niciunul dintre ei nu răspundea la telefon. Din primele date, decesul a fost provocat prin asfixiere mecanică.

Iubitul femeii moarte, care este principalul suspect în acest caz, a plecat din apartament și a fost depistat de polițiști aproape de Bragadiru, câteva ore mai târziu. Bărbatul și-a recunoscut fapta și le-a spus procurorilor că a comis crima din gelozie. El și-a petrecut noaptea în arest și urmează să fie dus la Tribunal cu propunere de arestare preventivă.