Femeie de 41 de ani, decapitată de tren în Suceava. Femeia suferea de tulburare depresivă recurentă

Trupul decapitat al unei femei a fost găsit marţi seară lângă calea ferată, între staţiile Suceava şi Suceava Nord. Macabra descoperire a fost făcută în jurul orei 19.00, de către un lucrător CFR, care i-a sesizat imediat pe anchetatorii de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava.  

10 apr. 2014, 13:42
Femeie de 41 de ani, decapitată de tren în Suceava. Femeia suferea de tulburare depresivă recurentă

Femeia decedată a fost identificată în scurt timp, aceasta având în buzunar un document medical, scrie monitorulsv.ro Este vorba de o femeie în vârstă de 41 de ani, care locuia în cartierul Obcini din Suceava. Documentul medical atestă că femeia suferea de tulburare depresivă recurentă.

Citeşte şi Românca decapitată în Franţa în urmă cu trei luni a fost adusă acasă

Având în vedere poziţia în care a fost găsit trupul, anchetatorii au stabilit că femeia pur şi simplu s-a aşezat cu gâtul pe calea ferată, aşteptând să treacă trenul. Până mierucri, anchetatorii nu reuşiseră să stabilească ce tren a ucis-o pe femeie, asta pentru că nici unul dintre mecanicii care au trecut prin zonă (inclusiv cei care efectuau manevre) nu a observat-o pe nefericită, un argument în plus care susţine varianta că aceasta era culcată la pământ.

Citeşte şi Un bărbat a fost accidentat mortal de tren

Poliţiştii de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava continuă ancheta, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.