Femeie de 53 de ani, din Alba, sechestrată și violată de un vecin de la care voia să ia un câine

O femeie de 53 de ani, din Alba, a trecut prin momente cumplite din cauza unui bărbat de la care voia să ia un câine.

12 apr. 2021, 19:37
Femeie de 53 de ani, din Alba, sechestrată și violată de un vecin de la care voia să ia un câine

Vecinii femeii din Alba au fost șocați de întâmplare. Se pare că aceasta a intrat în casa bărbatului de la care voia să ia câinele, iar omul a devenit agresiv. Se pare că ar fi bruscat-o, ar fi sechestrat-o, iar apoi ar fi violat-o.

Agresorul a mai fost condamnat pentru fapte asemănătoare. În momentul de față, suspectul se află în arestul poliției.

Femeia a mers la un vecin, din localitatea Ocna Mureș, cu gândul să ia un câine care să îi păzească gospodăria. Din vorbă în vorbă, a acceptat să intre în casă, însă individul a devenit tot mai insistent, apoi agresiv.

Victima din Alba povestește că a încercat să plece, însă a fost imobilizată şi batjocorită.

„M-a luat de gât de partea asta şi pe urmă m-a strâns ca să nu am aer şi eu, ca să mă salvez, l-am zgâriat aici, că o grămadă de vânătăi am. Vreo jumătate de oră sau trei sferturi de oră tot m-am zbătut, cum am ajuns de pe pat pe jos. Tot mă ameninţa că mă omoară”, a povestit victima, potrivit știrileprotv.

Calvarul a durat aproximativ două ore, iar în cele din urmă a reuşit să scape din menghina individului și a sunat la 112.

Medicii de pe ambulanță au ajuns la fața locului și i-au făcut investigații medicale.

„O venit salvarea şi poliţia pe strada noastră, peste drum de noi, şi pe doamna a urcat-o în ambulanţa şi pe urmă, după ce a plecat toată lumea, mi-a spus vecina de peste drum ce s-a întâmplat, că doamna a fost violată, bătută”, a povestit o vecină a femeii.

Suspectul a fost condamnat și într-un alt caz de viol, au dezvăluti oamenii legii. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Comisar şef Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: „Bărbatul s-ar fi folosit de violenţă pentru a o determina pe femeie să întreţină cu el relaţii sexuale. El este cunoscut cu antecedente penale şi a mai ispăşit o pedeapsă pentru acelaşi tip de faptă”.

Citiți și Salariile românilor, în scădere la începutul anului 2021. Au scăzut și veniturile bugetarilor

Citiți și Pensii 2021. Raluca Turcan a făcut anunţul. Ce se întâmplă cu pensiile de serviciu: Trebuie echilibru între contributivitate și factorul favorizant!