Femeie dezbrăcată, găsită de jandarmi pe o stradă din Ploieşti. Două tinere care i-au luat hainele şi au aruncat-o în stradă, cercetate

O femeie în vârstă de 20 de ani din Ploieşti a fost găsită dezbrăcată, vineri seară, pe o stradă din zona de nord a oraşului, de către un echipaj de jandarmi. În urma cercetărilor, oamenii legi au aflat că tânăra s-a întâlnit într-un autoturism cu două femei care aveau să-i returneze un împrumut, iar acestea i-au luat hainele i au aruncat-o în stradă, cele două fiind cercetate penal.

12 aug. 2017, 13:46
Femeie dezbrăcată, găsită de jandarmi pe o stradă din Ploieşti. Două tinere care i-au luat hainele şi au aruncat-o în stradă, cercetate

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova, citate de news.ro, o patrulă de jandarmi a găsit, vineri seară, pe o stradă din cartierul de nord al Ploieştiului, o femeie complet dezbrăcată.

În urma cercetărilor, jandarmii au aflat că femeia se întâlnise într-un autoturism cu două tinere cărora în urmă cu trei săptămâni le împrumutase suma de 400 de lei. În loc să-i returneze banii, cele două au dezbrăcat-o pe femeie şi, după ce i-au luat hainele, au aruncat-o în stradă, complet goală.

Jandarmii au dus-o pe femeie la secţia de 2 de Poliţie Ploieşti, unde aceasta a depus reclamaţie împotriva celor două care i-au luat hainele şi au lăsat-o pe stradă. Agresoarele, ambele în vârstă de 18 ani, sunt din Ploieşti, au fost identificate şi sunt cercetate pentru furt calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au declarat reprezentanţi ai IPJ Prahova.