Femeie din Galați, păcălită de o firmă de electronice. A comandat un iPhone de 6.700 de lei acasă. Când a deschis cutia și a văzut ce se afla înăuntru a avut un mare șoc

O femeie de 64 de ani din Galați s-a împrumutat pentru a putea plăti în rate un telefon de marca iPhone, însă a fost păcălită într-un mod foarte urât.

13 ian. 2021, 08:39
Femeie din Galați, păcălită de o firmă de electronice. A comandat un iPhone de 6.700 de lei acasă. Când a deschis cutia și a văzut ce se afla înăuntru a avut un mare șoc

Femeia a făcut un contract pentru a plăti în rate un telefon iPhone de 6.700 de lei. Pentru că în magazin nu era pe stoc, l-a comandat acasă. Atunci când a venit, a desfăcut cutia și a avut parte de o surpriză neplăcută. Înăuntru nu se afla telefonul, ci a găsit cuie și șuruburi.

Nepotul femeii a filmat întreaga experiență și  a postat clipul video pe rețelele sociale.

„Salut, băieţi. Avem un unboxing la iPhone. De 512 GB, golden. Revin când îl deschid. Cam aşa arată cutia. Ia să vedem. Auuuu. Staţi aşa. Ne-am luat țeapă”, spune acesta, pe filmare.

„A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, aşa. A intrat în casă, curierul a plecat. Când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie? A găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Jumătate de cutie, un pumn, aşa”, a povestit și Elena Pepene, păgubita.

Pensionara urma să plătească cei 6.700 de lei în rate, timp de doi ani, și încheiase și un contract în acest sens.

„În magazin, am făcut actele, am făcut tot, urma ca după câteva zile să primim telefonul. La câteva zile, fata a primit telefonul acasă. Când l-a desfăcut în bucătărie, cu nepotul meu, ea filma şi nepotul îl desfăcea”, a mai povestit ea, conform știrileprotv.

Poliția a fost anunțată de acest incident și a început o anchetă.

Comisar-şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi – „Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi, în baza acesteia poliţiştii întocmind un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.”

A fost anunțată și Protecția Consumatorului, însă angajații i-ar fi spus femeii că nu o pot ajuta.

„Acum o să mă informez cu colegii mei. Eu, personal, nu ştiu nimic despre acest caz. Vreau să verific mai întâi să văd dacă este deschis un caz pentru doamna aceea.”, a spus un reprezentant.

Partea bună în toată această poveste este că pensionara nu apucase încă să plătească prima rată. În momentul de față spune că nu are de gând să dea niciun ban pe ceea ce a primit în loc de ce a comandat și așteaptă ca Poliția să se pronunțe în acest caz.

Citiți și Adulter postat pe TikTok. Cum şi-a dat seama un bărbat că iubita lui îl înşeală