Femeie fugărită de urşi, pe aleea din faţa casei. A reuşit să se salveze în ultimul moment

O femeie a scăpat ca prin minune, după ce a fost fugărită pe aleea din faţa casei de o ursoaică şi de puiul acesteia. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

03 nov. 2021, 17:23
Femeie fugărită de urşi, pe aleea din faţa casei. A reuşit să se salveze în ultimul moment

Femeie fugărită de urşi, pe aleea din faţa casei. Incidentul a fost surprins recent de o cameră de supraveghere. Din fericire, femeia a reuşit să intre la timp în gospodărie şi a scăpat de animalele care o fugăreau.

Femeie fugărită de urşi, pe aleea din faţa casei

O tragedie a fost la un pas să se întâmple după ce o femeie a fost alergată pe aleea din faţa casei de o ursoaică şi de puiul acesteia. Pe imaginile surprinse se vede cum femeia, soţul şi un copil intră în curtea casei într-o seară de octombrie. Nimic nu prevestea tragedia care ar fi putut să se întâmple. La scurt timp după ce cei trei au intrat în casă, o ursoaică şi puiul ei trec fix pe aleea din faţa gospodăriei, potrivit observatornews.ro. 

Citeşte şi Urşii au dat iama în mâncarea de la KFC. Un american i-a găsit ospătându-se în bucătărie VIDEO

După câteva minute, femeie iese din gospodărie cu o sacoşă, fără să știe că se află în spatele celor doi urși.

În mai puțin de 4 minute, camera de supraveghere o arată pe femeie alergând îngrozită înapoi, cu ursoaica şi cu puiul acesteia pe urme.

Din fericire, reușește să deschidă în ultimul moment poarta şi să intre rapid în casă. Imediat, pe imaginile surprinse de camera de supraveghere apar şi cei doi urşi, care o cauta cu privirea pe femeie. Cum aceasta nu s-a mai arătat, animalele au plecat uşor, probabil spre pădure.

Reamintim că Senatul a adoptat la începutul lunii septembrie un proiect de lege prin care este aprobată ordonanţa ce stabileşte sistemul de monitorizare a intervenţiilor asupra urşilor, realizate gradual, prin alungare, tranchilizare, relocare ori extragere prin eutanasiere sau împuşcare.

Potrivit expunerii de motive, scopul principal al ordonanţei este ocrotirea unor valori esenţiale: viaţa şi integritatea corporală ale persoanei, sănătatea şi securitatea publică, bunurile de orice fel aflate în proprietatea publică şi privată a persoanelor juridice şi fizice, fără a afecta starea de conservare favorabilă a ursului brun.

Citeşte şi Recensământ fără precedent al urşilor, lansat de România. Care sunt temerile ONG-urilor