Femeie gasită pe jumătate carbonizată după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

O femeie în vârstă de 62 de ani a murit, duminică dimineaţă, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de un incendiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

24 iun. 2018, 09:54
Femeie gasită pe jumătate carbonizată după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

O femeie, din satul Jijia- comuna Albeşti, a fost găsită moartă în holul locuinţei.

„Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardea o parte din podului casei – construit din lemn. Pe holul locuinţei, unde era intrarea în pod, lângă scară a fost găsit trupul neînsufleţit al proprietarei, în vârstă de 62 de ani, care era pe jumătate carbonizat”, a explicat oficialul ISU.

Cazul a fost preluat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Mai multe incendii au avut loc în ultimele ore. 

O femeie în vârstă de 73 de ani, care locuia în curtea mănăstirii Vovidenia și ajuta la orânduielile lăcașului de cult, a fost găsită carbonizată. Incendiul a fost observat foarte târziu de maica stareță, iar pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă.

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţa, la chiliile Mănăstirii Roşiori, judeţul Suceava, arderea manifestându-se la aproape întreg acoperişul chiliilor. Personalul mănăstirii s-a autoevacuat şi nu au fost anunţate victime.