Femeie împuşcată de soţul său, cu o armă de vânătoare în Olt. Tânăra, contabila unei primării, a fost dusă la spital

O tînără de 29 de ani, contabilă la Primărie Poboru, Olt, a fost împuşcată accidental, vineri, de soţul său, cu o armă de vânătoare cu alice. Femeia a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

08 feb. 2019, 19:10
Femeie împuşcată de soţul său, cu o armă de vânătoare în Olt. Tânăra, contabila unei primării, a fost dusă la spital

UPDATE: Poliţiştii din Olt au stabilit că femeia împuşcată accidental vineri seara a fost rănită la o partidă de vânătoare ilegală şi nu în locuinţa ei, aşa cum se anunţase iniţial.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 8 februarie, în jurul orei 19:00, doi bărbaţi, de 39 şi de 30 ani de ani, se deplasau cu autoturismul către o partidă de vânătoare organizată ilegal pe raza comunei Poboru. O femeie, de 29 de ani, din comuna Poboru, care era pasageră pe bancheta din spate, a fost împuşcată accidental cu arma de vânătoare deţinută în mod legal de bărbatul, de 39 de ani, din oraşul Scorniceşti.

Poliţia Judeţene Olt a confirmat un apel prin 112, făcut de către un bărbat din Poboru, despre faptul că o femeie sângerează în zona umărului. Poliţiştii au stabilit, în urma primelor verificări, că o femeie de 29 de ani ar fi fost împuşcată accidental, în timp ce se afla în locuinţă, de către soţul său, cu o armă de vânătoare cu alice. Bărbatul este deţinător legal de armă de vânătoare.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Casa unei poliţiste din Vâlcea, prădată de hoţi. I-au luat bijuteriile şi arma din dotare

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit presei locale, femeia este angajată a Primăriei Poboru, pe postul de contabil.