Femeie înjunghiată în Eforie Nord. Iubitul ei a fost arestat pentru 29 de zile

Clipe de panică în Eforie Nord. O tânără de 23 de ani a fost înjunghiată de chiar de concubinul ei, cu care are doi copii. Femeia se află în stare gravă la spital, iar bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile.

24 aug. 2022, 15:21
Femeie înjunghiată în Eforie Nord. Iubitul ei a fost arestat pentru 29 de zile

O femeie de 23 de ani din București a ajuns marţi seara în stare gravă la spitalul Județean de Urgență Constanța după ce a fost înjunghiată într-un camping din Eforie Nord. Pricipalul suspect este chiar iubitul femeii. Cei doi erau în vacanță la mare.

Inițial, tânărul a agresat-o verbal, apoi a lovit-o după care a luat o foarfecă și a înjunghiat-o în spate, potrivit replicaonline.ro.

Bărbatul, aflat sub influenţa alcoolului, și-a luat concubina la bătaie, din senin. După ce i-a aplicat câteva corecții, femeia a luat-o la fugă prin camping, însă a fost prinsă de concubin care, la un moment dat, a luat o foarfecă și a înjunghiat-o în spate.

Citeşte şi: Un băiat de 15 ani şi-a înjunghiat fratele cu doi ani mai mare, după o ceartă. Agresorul a fost reţinut

Martorii au sunt de urgenţă la 112 şi femeia înjunghiată a fost transportată la spital unde a fost supusă unor intervenții chirurgicale. Iubitul femeii înjunghiate este acum cercetat pentru tentativă de omor. El a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior magistraţii au decis arestarea lui. În faţa magistraţilor, bărbatul care şi-a înjunghiat iubita a spus că nu-şi aminteşte nimic.

Citeşte şi: Cu oala de ciorbă la hotel pe Litoral. Povestea virală de la Eforie Sud şi păţania unor români în Thassos

Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.