Femeie lovită cu pumnii şi picioarele, după ce a privit insistent un bărbat

O femeie în vârstă de 55 de ani din Alba Iulia a fost agresată de un bărbat, într-o staţie de autobuz, miercuri dimineaţa. Incidentul s-a petrecut după ce aceasta l-a privit insistent pe bărbat. Simţindu-se insultat, omul i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului şi a picioarelor şi a plecat. A fost găsit de jandarmi, la câteva străzi depărtare şi acum va intra în atenţia poliţiei.

29 mai 2014, 09:13
Femeie lovită cu pumnii şi picioarele, după ce a privit insistent un bărbat

Incident grav la Alba Iulia. În timp ce aşteptau autobuzul, între agresor şi victimă, ambii din Alba Iulia, a izbucnit un conflict spontan, care a pornit de la faptul că femeia l-a privit insistent pe bărbat, scrie alba24.ro. Acesta, simţindu-se insultat, i-a recomandat să înceteze şi, probabil, pentru a fi mai convingător, i-a aplicat mai multe lovituri  la nivelul capului şi picioarelor, după care a plecat.

Citeşte şi Campanie INEDITĂ de susţinere a femeilor abuzate. Servicii GRATUITE pentru victimele violenţei domestice

Anunţaţi prin apel la 112, jandarmii au intervenit de urgenţă, l-au căutat pe agresor şi l-au identificat la câteva străzi distanţă.

Citeşte şi CLIPE DE GROAZĂ pentru o femeie din Constanţa. Iubitul ei a sechestrat-o, a legat-o cu lanţul şi a bătut-o

Pentru că există suspiciunea rezonabilă a săvârşirii de către acesta a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca documentul să fie înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia, ca act de sesizare.