Femeie lovită de tramvai în Capitală! Victima a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni

Un accident nefericit a avut loc in Capitală unde o femeie a fost lovită de tramvai. Momentan traficul este blocat.

28 iun. 2023, 13:41
Femeie lovită de tramvai în Capitală! Victima a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni
Femeie lovită de tramvai în Capitală! Victima a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni

Miercuri, 28 iunie, o femeie a fost lovită de un tramvai chiar în București. Evenimentul nefericit a avut loc în zona Piața Sudului și este vorba despre tramvaiul 1.

Citește și: Accident grav în Capitală! Două tramvaie s-au ciocnit violent pe Șoseaua Giurgiului

Victima este în vârstă de 43 de ani și din fericire nu se află într-o stare gravă. Aceasta fost transportată de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni pentru îngrijiri suplimentare. Starea acesteia este stabilă, iar femeia este conștientă.

Vatmanul a fost testat cu aparatul alcool-test, astfel încât autoritățile să afle dacă acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice în timp ce conducea tramvaiul.

Pentru a înțelege exact cum s-a putut produce acest accident grav sunt realizate cercetări la fața locului, urmând ca mai apoi să fie efectuate și o serie de audieri.

Un alt tramvai implicat în accident în București

Recent, în Capitală, a mai avut loc un accident în care a fost implicat un tramvai. Este vorba despre tot despre tramvaiul 1. De această dată însă acesta s-a ciocnit cu o ambulanță. Acest eveniment nefericit a avut loc în zona Ștefan cel mare. Traficul a fost afectat timp de aproximativ 35 de minute.

”Pe Şoseaua Ştefan cel Mare, în zona Dr.Grozovici, pe sensul Pasaj Victoria, un tramvai al liniei 1 s-a tamponat frontal cu o ambulanţă”, a transmis STB. Nu sunt persoane accidentate, iar circulaţia tramvaielor s-a reluat.

Societatea de Transport București a anunțat pe pagina de Twitter că linia 1 a fost blocată pe Șoseaua Ștefan cel Mare/ Dr. Grozovici, pe sensul spre Pasajul Victoria vreme de 35 de minute în intervalul 13:05 – 13:40.

Citește și: Propunere legislativă sau o „bombă cu ceas” pentru securitatea economică a României?