Femeie părăsită de iubit pentru o tânără vaccinată anti-covid: „Ești foarte tare, dar am găsit pe cineva care este și vaccinat”

O femeie din Anglia a fost părăsită de iubit pentru o tânără vaccinată anti-covid. Bărbatul i-a trimis un mesaj în care i-a spus că trebuie să stea "în siguranţă în aceste vremuri greu încercate".

03 feb. 2021, 15:45
Femeie părăsită de iubit pentru o tânără vaccinată anti-covid: „Ești foarte tare, dar am găsit pe cineva care este și vaccinat”
Femeie părăsită de iubit pentru o tânără vaccinată anti-covid: "Ești foarte tare, dar am găsit pe cineva care este și vaccinat"

Femeie părăsită de iubit pentru o tânără vaccinată anti-covid. Aceasta a povestit cum a fost abandonată de iubit pentru că acesta și-a găsit pe altcineva care fusese vaccinată împotriva coronavirusului, scrie Daily Star.

Femeie părăsită de iubit pentru o tânără vaccinată anti-covid

Femeia a postat pe Twitter mesajul pe care l-a primit de la iubitul ei.

„Ești foarte tare, dar totuși am găsit pe cineva care este și vaccinat. Cred că vrem amândoi să reducem la minim riscurile, în aceste vremuri dificile”, este mesajul pe care l-a trimis bărbatul.

Tweetul a devenit viral rapid, acumulând peste 20.000 de redistribuiri și 307.000 aprecieri.

„În aceste vremuri greu încercate – este cea mai tare parte”, a scris un utilizator.

„Sunt surprins că nu a semnat cu ‘suntem cu toţii împreună’”, a scris altul, conform Mediafax. 

Anglia vrea să ofere 500 de lire sterline fiecărei persoane cu coronavirus. Măsură fără precedent a Guvernului, în încercarea de a stimula autoizolarea

Citeşte şi Testul Covid, condiţie obligatorie de intrare în Anglia. Noua măsură intră în vigoare de vineri, după un nou record de decese

Miniștrii cabinetului Boris Johnson iau în considerare să plătească 500 de lire sterline fiecărei persoane din Anglia cu rezultat pozitive la testele pentru depistarea Covid-19, strategia făcând parte dintr-o schemă revizuită de sprijinire a celor aflaţi în autoizolare.

Punerea în practică a acestei idei este considerată necesară, deoarece sondajele guvernamentale au constatat că doar 17% dintre persoanele cu simptome se prezintă pentru a face un test anti-Covid, din cauza temerilor că un rezultat pozitiv i-ar duce automat în izolare şi i-ar împiedica să mai meragă la locul de muncă şi să lucreze. Plata universală este „strategia preferată” a Departamentului de Sănătate și Asistență Socială (DHSC) condus de Matt Hancock și ar costa până la 453 de milioane de lire sterline pe săptămână, adică de 12 ori costul sistemului actual, conform unui document oficial publicat de The Guardian.

Documentul de 16 pagini, datat 19 ianuarie și marcat cu „Official Sensitive”, propune, de asemenea, ca poliția să aibă acces în premieră la datele de sănătate ale populaţiei pentru a contracara tentativele de încălcare a carantinei.

Citeşte şi Şcoli închise în continuare în Anglia. Premierul anunţă că se redeschid „poate pe 8 martie”

O altă recomandare este de a înceta plățile unice de 500 de lire sterline pentru contactele apropiate ale persoanelor infectate și, în schimb, lansarea autotestării la nivel național, astfel încât cei care au rezultate negative să poată reveni la muncă. O decizie finală în această chestiune a plăţilor va fi luată vineri, într-o reuniune a Comitetului Guvernamental de Coordonare a Operațiunilor anti-coronavirus, prezidat de Michael Gove.

Marea Britanie a înregistrat joi alte 1.290 de decese și 37.892 de cazuri pozitive și există incertitudini cu privire la faptul că restricțiile actuale vor fi suficiente pentru a controla pandemia. Premierul Boris Johnson a refuzat să avanseze o dată referitoare momentul când măsurile restrictive ar putea fi ridicate, exitând temeri la nivelul întregii populaţii că ele ar putea fi menţinute luni de zile de acum încolo.


loading...