Femeie prinsă sub roţile autobuzului. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Scene teribile au avut loc, joi, în Suceava. O bătrână a fost prinsă sub roțile autobuzului din care a coborât, după ce șoferul s-a grăbit să plece de pe loc fără să aștepte suficient. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Femeia a suferit fracturi și este în stare gravă la spital.

27 feb. 2020, 14:16
Femeie prinsă sub roţile autobuzului. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Când autobuzul a oprit în stație, înainte ca ușile să se închidă, bătrâna ar fi coborât. În timp ce femeia se îndrepta ușor către trotuar, autobuzul a început să se deplaseze, moment în care roțile vehiculului i-au călcat picioarele bătrânei. Conform martorilor, autobuzul ar fi târâit victima pe o distanță scurtă.

„Astăzi, în jurul orei 10.30, un bărbat de 45 de ani, din comuna Șcheia, în timp ce conducea autobuzul aparținând societății de transport public de persoane din municipiul Suceava, din direcția Centru către Areni, într-o stație din zona Policlinicii din municipiul Suceava, nu a respectat obligația de a aștepta toți pasagerii să coboare și a plecat, moment în care o femeie în vârstă de 84 de ani, care intenționa să coboare din autobuz, a căzut în exteriorul acestuia și a fost acroșată cu puntea din spate a autobuzului la nivelul membrelor inferioare. Femeia a suferit mai multe leziuni la nivelul membrelor după cum spuneam, fiind transportată la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu, potrivit ziaruldesuceava.ro. 

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident grav în Sălaj. Un autobuz plin cu elevi a fost implicat