Femeie rămasă paralizată după ce a fost atacată şi trântită la pământ de un hoţ. Bărbatul a început s-o urmărească după ce a văzut-o că-şi scoate bani de la bancă. VIDEO

O americancă în vârstă de 44 de ani, mamă a trei copii, a rămas paralizată după ce un presupus tâlhar a trântit-o la pământ. Acesta a urmărit-o nu mai puţin de 40 km în Texas.

16 mart. 2023, 13:50
Femeie rămasă paralizată după ce a fost atacată şi trântită la pământ de un hoţ. Bărbatul a început s-o urmărească după ce a văzut-o că-şi scoate bani de la bancă. VIDEO

Atacul a avut loc pe 13 februarie în fața unui centru comercial din Houston, în timp ce femeia se ducea să cumpere bilete de avion pentru a vizita Vietnamul. Hoţul a început să o urmărească după ce a văzut că femeia scosese bani de la bancă.

Femeia a declarat poliției că a fost abordată de bărbat, care a mobilizat-o și a încercat să îi smulgă plicul cu bani.

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum femeia scapă bunurile pe jos, în timp ce bărbatul o apucă din față. Atacatorul fuge, apoi, cu plicul plin cu bani, dar se întoarce câteva secunde mai târziu ca s-o trântească pe victimă la pământ.

Suspectul a luat plicul în care se aflau banii și apoi a fugit din incintă”, a precizat departamentul de poliție din Houston într-un comunicat, potrivit The Independent.

În plic s-ar fi aflat aproximativ 4.300 de dolari, bani pe care femeia îi economisea ca să-şi viziteze familia în Vietnam.

Femeie rămasă paralizată după ce a fost atacată şi trântită la pământ de un hoţ

Impactul cu solul produs în momentul în care a fost trântită la pământ a avut consecinţe extrem de grave. Căzătura i-a afectat măduva spinării și a lăsat-o paralizată. Truong este acum îngrijită de familie și de cei trei copii ai săi, în vârstă de 13, 15 și 20 de ani.

Trebuie să plătim chiria și alte lucruri, iar ea este singura care poate să lucreze și să ne ajute. Nu știm ce să facem”, a spus fiica femeii.

Familia a înființat o pagină GoFundMe pentru a ajuta la plata cheltuielilor medicale ale lui Nhung Truong. Până acum a fost strânsă suma de 53.000 de dolari.

Timpul de recuperare al femeii a fost prelungit la peste doi ani, se arată pe pagina de strângere de fonduri.

Acest lucru înseamnă că nu putem lucra și trebuie să o îngrijim non-stop. Trebuia să fie externată pe 9 martie 2023, dar starea ei nu s-a îmbunătățit suficient pentru a fi externată încă, iar data externării a fost prelungită până la 15 martie 2023”, se arată în descrierea anunțului.

Poliția l-a descris pe suspect ca fiind un bărbat de culoare, în vârstă de 20 de ani.