Femeie rănită grav, după ce a fost înjunghiată de concubin, în Iași. Bărbatul a murit, după ce s-a spânzurat și a încercat să-și dea foc

O femeie din județul Iași a fost înjunghiată cu un cuțit de concubinul ei, după ce a vrut să-l oprească din a-și pune capăt zilelor.

02 aug. 2023, 12:34
Femeie rănită grav, după ce a fost înjunghiată de concubin, în Iași. Bărbatul a murit, după ce s-a spânzurat și a încercat să-și dea foc
O femeie din Iași a fost înjunghiată de concubinul pe care a încercat să-l oprească din a-și pune capăt zilelor

O femeie, în vârstă de 48 de ani, din județul Iași, medic veterinar, a fost înjunghiată de către concubinul ei, fiind rănită grav.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Miroslava, iar vecinii celor doi spun că relația lor era una tumultoasă, cu multe certuri, potrivit stiripesurse.ro.

„La data de 2 august anul curent, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat. Femeia a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. De asemenea, bărbatul a fost găsit decedat”.

Citește și: VIDEO: Crimă oribilă în Mamaia: bărbat ucis în bătaie și incendiat, descoperit la recepția hotelului

Miercuri dimineanță, bărbatul s-a dus sub un copac să se spânzure, dar a fost oprit de femeie să recurgă la gestul extrem. În acel moment, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit. În cele din urmă, bărbatul s-a spânzurat, încercând, în același timp, să își dea foc.

Citește și: Un preot din Vaslui a „căzut în patima păcănelelor” şi este dator vândut la enoriaşi şi cămătari. Bunica dascălului bisericii a murit aşteptând cei 21.000 de lei împrumutaţi

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a decedat, iar femeia se află în șoc hemoragic, necesitând intubație oro-traheală și ventilație mecanică.

„A fost trimis echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, a intervenit şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Un bărbat de 40 ani s-a spânzurat şi a fost găsit decedat. Femeia este în şoc hemoragic, a necesitat intubaţie oro-traheală şi ventilaţie mecanică. A fost transportată în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la spitalul Sfântul Spiridon”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.