Femeie răpită pe stradă în Craiova. Cum a fost salvată în ultimul moment

Caz incredibil la Craiova! O femeie a fost băgată cu forța într-o mașină cu geamurile fumurii de doi bărbați.

04 mai 2021, 09:35
Femeie răpită pe stradă în Craiova. Cum a fost salvată în ultimul moment

Femeie răpită pe stradă în Craiova. Strigătele disperate ale tinerei care cerea ajutor au fost auzite de o patrulă de ordine publică aflată pe o stradă adiacentă.

Polițistul și jandarmul au ajuns imediat în dreptul mașinii înmatriculate în Germania.

„”Colegii noștri s-au deplasat ghidați de strigăte și au ajuns în dreptul autoturismului cu pricina.

Șoferul a încercat să demareze, însă colegii noștri au reușit să o extragă pe femeie din interiorul autoturismului prin geamul portierei care era deschis”, a anunţat Sindicatul Europol.

După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranță, poliţistul şi jandarmul au reușit să îi extragă din autoturism și pe cei doi suspecți, pe care i-au imobilizat şi ulterior încătuşat.

„Doar șansa a făcut ca patrula mixtă să fie în preajmă și să audă strigătele femeii. În celălalt scenariu, la ora aceasta puteam fi în situația unei răpiri cu consecințe neștiute pentru femeie”, au mai precizat sindicaliştii.

Citeşte şi: Audieri-bombă în Capitală. Mai mulţi poliţişti, acuzați de răpire și tortură: ”Îmi dădeau cu picioarele în coaste şi cu pumnii în cap”

Un alt incident şocant a avut loc, luni, în a doua zi de Paşte. Un copil de 5 ani a murit după ce a fost împușcat accidental în zona pieptului de fratele său, în vârstă de 8 ani, cu o armă cu aer comprimat.

Incidentul s-a petrecut în timp ce erau la picnic împreună cu familia, într-o pădure din comuna Mădăraș din județul Mureș. Arma a fost lăsată nesupravegheată de un pădurar care participa la picnic, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Mureș.

Minorul se afla în stare de inconștiență, iar echipele de salvare sosite la fața locului au încercat resuscitarea acestuia, însă fără succes.

Din primele verificări a rezultat că mai multe familii cu copii au ieșit la un picnic, printre care și un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală. Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu aceasta și a tras către un alt minor, de 5 ani, rănindu-l în zona toracelui, precizează polițiștii.

La un moment dat, copilul de opt ani ar fi luat pistolul, ce fusese lăsat nesupravegheat, şi a început să se joace cu el.

Citeşte şi: Tragedie în a doua zi de Paște! Copil de cinci ani împușcat mortal de fratele lui mai mare, în timp ce se aflau cu familia la picnic


loading...
Partenerii noștri