Femeie strivită de maşină în cimitir. Copilul ei a fost martor la accident

Un accident mortal a avut loc într-un cimitir din Satu Mare. O mamă a murit sub privirile copilului ei, după ce mașina acesteia a luat-o la vale și a izbit-o în plin.

29 iul. 2022, 14:15
Femeie strivită de maşină în cimitir. Copilul ei a fost martor la accident

O femeie în vârstă de 48 de ani a murit vineri dimineaţă într-un accident produs în localtiatea Gherţa Mică, judeţul Satu Mare. Din primele informaţii, femeia nu și-a asigura mașina într-o pantă şi a plecat alături de fiul în vârstă de cinci ani, în cimitir.

La un moment dat mașina a luat-o la vale. Femeia a încercat să o oprească, dar a căzut şi autoturismul a trecut peste ea. Femeia a rămas prinsă sub maşină, potrivit presasm.ro.

Citeşte şi: Accident cu BMW în cimitir. Două cavouri au fost dărâmate – VIDEO

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de descarcerare și prim-ajutor medical din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. După ce a fost extrasă de sub vehicul, paramedicii au încercat să o resusciteze timp de zeci de minute. Din păcate, femeia peste care a dat maşina a fost declarată decedată.

Citeşte şi: Scene de noaptea minții filmate în cimitir. Au umplut un cavou cu apă și s-au bălăcit printre lumânări și cruci

Martor la accidentul mortal a fost fiul femeii, un copil de doar 5 ani.