Femeie surprinsă de camerele de supraveghere furând un tomberon VIDEO

Camerele de supraveghere amplasate în zona unui supermarket din Găeşti au surprins o scenă incredibilă: o femeie fură un tomberon.

03 feb. 2021, 10:30
Femeie surprinsă de camerele de supraveghere furând un tomberon VIDEO
Femeia care fură un tomberon

Scene incredibile şi inexplicabile surprinse de camerele de supraveghere. O femeie din Găeşti apare pe camere mergând pe stradă, cu gesturi absolut fireşti, până în momentul în care trece pe lângă un tomberon. Femeia se apropie şi de acesta şi îl trage după ea cu gesturi la fel de fireşti. Totul s-a petrecut în faţa unui supermarket din Găeşti.

Proprietarul unei gospodării a scos tomberonul din curte pentru a fi ridicat dimineaţa de către firma de salubritate, numai că atunci când s-a trezit a observat că acesta dispăruse. Se pare că nu este pentru prima dată când i se întâmplă acest lucru. Poliţia a fost anunţată despre acest incident urmând ca aceştia să investigheze cazul.

Citeste si Accident mortal cu maşina furată. Sfârşit tragic pentru un tânăr de 22 de ani. Şoferiţa jefuită, în stare de şoc: Mi-a zis să-l strig pe Iisus

Metoda inedită prin care un roman a furat aproximativ 60.000 de euro. A tras banii cu aspiratorul

Pe alţii îi tentează, însă, lucruri mai valoroase decât un tomberon. Un român care locuieşte în Germania a reuşit să fure bani din seiful unui hipermarket cu ajutorul… aspiratorului. Fapta a avut loc pe 16 decembrie 2019, iar românul împreună cu alți trei complici au avut un plan inedit, trăgând banii din seif cu aspiratorul. Constantin B., în vârstă de 30 de ani, a dat spargerea într-un supermarket Lidl din Tauberbischofsheim (Main-Tauber-Kreis), Germania, la finalul anului 2019, potrivit Libertatea.

La sfârşitul lunii ianuarie 2021, românul a recunoscut că a plănuit totul și a venit cu aspiratorul de acasă. Însă, ideea n-ar fi fost însă a românului, ci a unuia dintre complicii lui, care la momentul jafului era chiar șeful magazinului prădat.

Împreună cu un al doilea complice, Constantin a intrat mascat în supermarket, puțin după ora 22:00, a amenințat directorul adjunct și i-a cerut să deschidă încăperea unde se afla seiful și în care era o casieră în vârstă de 56 de ani. Hoții nu știau că femeia se află în seif, așa că au amenințat-o cu un pistol de jucărie și au legat-o ulterior cu cabluri. Femeia a spus instanței că, în urma jafului, nu mai poate lucra în turele de seară și suferă de anxietate.

Românul a tras din seif, cu aspiratorul, aproximativ suma de 57.000 de euro. Planul inițial era să împartă suma în mod egal, cu ceilalți complici, însă românul a plecat cu mai mulți bani. Mai exact, 21.000 de euro.

Românul a povestit Instanței că plănuia să cheltuiască banii pe droguri, să achite niște datorii și să își ia bilet de avion spre România.  Cei patru tâlhari au fost prinși după ce Constantin și-a pierdut ochelarii la locul jafului.


loading...