Femeie terorizată de fostul soţ. Poliţia îi spune că nu o poate ajuta VIDEO

Continuă coşmarul pentru femeia din Olt terorizată de fostul soţ. Deşi are un ordin de protecţie împotriva acestuia, acum, individul a urmărit-o în trafic şi a ameninţat-o. Femeia se teme pentru viaţa ei, iar în tot acest timp, poliţia îi spune că nu o poate ajuta.

13 feb. 2018, 14:59
Femeie terorizată de fostul soţ. Poliţia îi spune că nu o poate ajuta VIDEO

Ana Maria a divorţat de soţul ei în luna mai a anului trecut. A făcut-o după nenumărate bătăi primite şi ameninţări cu moartea. A obţinut chiar şi un ordin de protecţie. Documentul însă pare să nu aibă nicio valoare.

De curând, bărbatul a urmărit-o cu maşina şi a ameninţat-o.

„Sotul meu a venit cu masina si mi-a adresat foarte multe injurii. Pe unde merg, nu pot de el, iar la politie am fost sa depun o reclamatie pentru incalcarea ordinului de protectie. Domnii politisti mi-au spus ca nu am martori, ca ei nu pot sa-mi faca asa ceva. Ar trebui doar sa fiu omorata ca sa luati masurile necesare? Dna, daca nu sunteti agresata, sa va smuceasca, sa va bata, eu nu pot sa fac nimic”, a spus femeia, potrivit România TV.

Ana Maria are doi copii cu fostul său soţ, care au rămas în grija lui pentru că ea nu are o locuinţă. În prezent, femeia doarme la vecini.